Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Felesleges ebbe még bele gondolni is, de az egymás elleni számít.

Ha mi 6 pontot szerzünk az Atleti 1-et, akkor egy ponttal bajnokok vagyunk.

Írtak előttem statisztikákat, hogy hogyan szerepeltünk a szezonban, ha Pique játszott. Világosan látszik, mekkora mínusz. Emelett (érdemtelenül) hatalmas befolyással rendelkezik, Laporta vele jár tárgyalni, mindenkinek ő szólogat oda, megfúrja az igazolást a saját posztjára. Álljon meg a menet! Nem elköszönni kéne tőle. Nincs itt mit köszönni, amit felépített, már rég lerombolta, sőt, most már annál többet is. Ki kell vágnoi, mint azt a bizonyos macskát!Guille írta: ↑2021.05.13. 10:50:34Ez a Piqué dolog is kicsit túl van tolva szerintem. Nem csak kidobni lehet mindenkit vagy nonstop játszatni, simán lehetne ő is a rotációban, csak ezzel a bérelt kezdőséggel van a gáz. Most már tényleg ideje lenne persze mennie, de ebben a szezonban ellégé benyaltuk a védőhelyzetet, sérülések és emberhiány miatt. Az, hogy milyen hatása van az öltözőben, legyünk őszinték, fogalmunk sincs róla igazából. Meg úgy is lehet tökös egy edző, hogy az öltözőt reformálja meg, azért a fél csapatot nem küldheti el a semmiből. És hát valljuk be, nem Piqué az elsősorban, aki miatt nyugdíjas öregfiúkfocit tolunk sebességben.Koeman topicban első posztom az volt, hogy tökös belépőt várok és Piqué az első, akitől elköszön. Akkor van esély rendet rakni az öltözőben....![]()
Nem így lett, sajnos.
A továbbiakat ismerjük. Ez a szezon már az első edzéstől el lett szabva, ahogy van.
Ez a Piqué dolog is kicsit túl van tolva szerintem. Nem csak kidobni lehet mindenkit vagy nonstop játszatni, simán lehetne ő is a rotációban, csak ezzel a bérelt kezdőséggel van a gáz. Most már tényleg ideje lenne persze mennie, de ebben a szezonban ellégé benyaltuk a védőhelyzetet, sérülések és emberhiány miatt. Az, hogy milyen hatása van az öltözőben, legyünk őszinték, fogalmunk sincs róla igazából. Meg úgy is lehet tökös egy edző, hogy az öltözőt reformálja meg, azért a fél csapatot nem küldheti el a semmiből. És hát valljuk be, nem Piqué az elsősorban, aki miatt nyugdíjas öregfiúkfocit tolunk sebességben.Koeman topicban első posztom az volt, hogy tökös belépőt várok és Piqué az első, akitől elköszön. Akkor van esély rendet rakni az öltözőben....![]()
Nem így lett, sajnos.
A továbbiakat ismerjük. Ez a szezon már az első edzéstől el lett szabva, ahogy van.
Koeman topicban első posztom az volt, hogy tökös belépőt várok és Piqué az első, akitől elköszön. Akkor van esély rendet rakni az öltözőben....
van benne igazság, de szemmel láthatóan jobban megy mindenkinek ha nincs ott és nem pofázik állandóan.Peter írta: ↑2021.05.12. 13:01:15Szerintem teljesen felesleges kihegyezni meccsekre vagy bárki egyénekre.
Az összkép nem kerek, a játék képe teljes szezonban úgy ahogy van semmilyen sem volt.
Volt kiugró jó játék is és rossz is, de összességében sajnos gyenge, lassú és körülményes a játékunk fejben és testben is egyaránt.
Változás kell, hogy ki és mi az majd kiderül.