Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Legalább Dembelé beteszi.
De gondolom megint ő lesz ekézve a meccs után, nem a kiskegyeltek.
Piqué, Robi, minden perccel amit pályán töltenek bizonyítják, hogy nekik végük.
Kérdés mikor jön erre rá Laporta pl.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Hihetetlen, komolyan...
Sergio Robi egyből mutatja, hogy miért nem kellene erőltetni...
Megint Granada elleni meccs feelingem van!!
Szerencsére Dembi beverte
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Ezt most direkt csinálják? Szánalmas. Úgy jöttünk ki a második félidőre, hogy megnyeretjük velük a meccset, miközben 4-gyel kéne mennünk. Ha 20 labdát nem adtunk el saját térfélen, kaktusz legyek...
Simán eldönthették volna már rég a meccset.
10 percet focizik a Levante, és kapnak két gólt tőlük.
Besi semmit nem csinál a kp-n, kerüli a kontaktot, eladja a labdákat.
Robi meg hozza a formáját.
Nehéz így vedekezni
Robertot megérte betenni, el is nyomták az első adandó alkalommal.
2-2
Imádnám nézni ahogy Piquét fújatják, kár hogy nálunk játszik, így azért inkább dühít.
Gratula.
Aztán le vagyunk barmozva ha felhozzul Koeman felelősségèt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2021.05.11. 23:15:22-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pedri 3.perce igazi Iniesta volt, a gólt nagyon megérdemelte. jó a játék, élvezetes és vezetünk egy szavam sincs a fiúkra ma.
kérnék még egy hasonló félidőt.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw