mess2009 írta: ↑2021.05.08. 09:09:39
...az én nézőpontomból a pillanatnyi erősorrend Real, Athleti.Barca, Sevilla, a végső? nos azt pedig még le kell játszani.
Én kétféleképp tudom megközelíteni. Szerintem jelen pillanatban a La Liga szintjén lehet, hogy mi vagyunk a legjobbak, ha nem is sokkal. A kiscsapatokat stabilan meg tudjuk verni, hála a stabilizált védekezésnek (oké, az elmúlt 1 v 2 meccsen ez kicsit szétesett, de általánosságban mégiscsak igaz) és Messi bombaformájának. Ebben talán jobbak vagyunk mindhárom csapatnál. Szerintem minél tovább tartana a bajnokság, annál inkább mi lennénk az esélyesek, még akkor is, ha rosszul jönnénk ki a rangadókból.
Viszont ha azt nézem, ki állja meg a helyét legjobban egy BL-negyed-elődöntőben egy City, PSG, egy Bayern, de akár Reál ellen - akkor az már egészen más. Ebben nálam a két Madrid tetszőleges sorrendben az első két helyen (talán Reál az első), Sevilla a 3., és mi a 4-ek vagyunk csak, és ami a szomorú, hogy ebben még a Sevillához képest is komoly lemaradást érzek, azt a csapatot jó szívvel kiküldeném bárki nagy ellen úgy, hogy reálisan 1 góllal fog csak kikapni, és emiatt akár győzelmi reményeik is lehetnek. (Lásd tavalyi szuperkupa döntő)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy