Nem tudom te miért beszélsz megint a Barcaról. Vegyük ki a képletből, itt most csak és kizárólag a Realról volt szó és véleményem pedig továbbra is az, hogy ameddig eljutottak az nekik nem átlag feletti teljesítménynek.
De ha már elővesszük a milyeinket is. Ha mi ezen az úton, ezekkel az ellenfelekkel szemben így kiesnénk nem mondanám a szezont sikersztorinak, legalábbis nem igazán lennék elégedett. Mert lett volna keresnivalójuk bőven, ha Zidane nem akar zsenit játszani. Ezzel a háromvédős rendszerrel, ahol a 0 km-es Ramos az utolsó ember borítékolható volt legalább 2 kapott gól. Ez a túltöltött kp nem tudja megakadályozni, hogy úgy menjenek a kapuig az angolok, mint kés a vajon. Wernernek is megköszönhetik, hogy a helyezkedésével több lehetőséget is megakadályozott. Viniciust Hazarddal együtt pályára rakni pedig szintén érthetetlen. Nem vagyok edző, pláne nem a Realé, de ordított a meccs képéből, hogy ez így halálra van ítélve. Már a második félidőre is formációt kellett volna váltani, visszaállni 4 védőre, de szokás szerint makacs volt, mint egy öszvér. Nekem legalábbis ez jött le a meccsből.
Nagyot ment a Chelsae és nem kétséges ki érdemelte meg a továbbjutást, de a madridiak sem mondhatják, hogy sansztalanok voltak. Pont ők azok, akik képesek ilyen helyzetekben valahogy továbbcsúszni. Hogy a City ellen a döntőben mit értek volna az nagy kérdés. Lehet, hogy jobb is így nekik, mert ha Peptől kapnak a fináléban egy hatalmas tockost, nem tudom mikor heverték volna ki. (már ha valahogy be nem mákolták volna)