Ennyit számít, ha egy Tuchel ül a padon, nem egy Lampard.
De nekünk továbbra is jók a Koemanok meg Setienek.

Nem akarom kisebbíteni a Real érdemeit, de egy könnyű csoportból szenvedték magukat tovább, ott kaptak egy Atalantát, utána meg egy olyan Poolt aki az EL-helyért küzd idén. A Chelsae volt az első komolyabb erőt képviselő csapat. És kaphattak volna tőlük tegnap, ha nem is ötöt, de 4:0-val sem szólhattak volna egy szót sem. Szóval ez az erőn felül jól hangzik, de jobban belegondolva kicsit árnyalódik a kép.daffy írta: ↑2021.05.06. 05:57:59Erőn felül teljesített a real a bl-ben és a bajnokságban is,bármi is a vége. A döntőben így nem kell ötöt kapni a city-től,ahol olyanok ülnek a padon,amilyenek a realban a kezdőben sem.
Megérdemelt chelsea továbbjutás,de ide is el kellett jutni azért,holott a minőség és a játék alapján csak a 8ba vártam a madridot.
A city meg 560-570 milliót (fontot) költött az utóbbi 5 szezonban. Senki sem tudja felvenni a versenyt velük mélységben. Nyerjék meg,különben eláshatják magukat.
Így van, tuti meghúzzák ezt a pár meccset és sajnos a nagy szavak Koeman, vagy Piqué szájából, hogy ha megnyerjük a hátra lévő meccseket, akkor bajnokok leszünk sajnos nem igaz. Ha a Real is behúzza ezeket a meccseket, akkor az Atleti legyőzésével őket tesszük bajnokká. Csak nehogy elverjen az Atletico és a végén még a 3. hely is meleg lesz...mess2009 írta: ↑2021.05.06. 08:25:37+1mindennel egyetértve! élvezetes jó meccs volt végig is izgultam (a második gólig) ami még igazi (kár!)öröm, hogy a Bale-Hazard csomag most már vetekszik a mi Coutinho-Dembélé párosunkéval.Subinho írta: ↑2021.05.06. 06:58:56Jó meccsek voltak, remélem a döntő is ilyen jó lesz. Eszméletlen sebességgel játszanak az angol csapatok, tavaly a Pool, most a City, Chelsea, jó volt nézmi az álldogálós, körbe passzolgatós játék után. Sajnos ehhez képest a La Liga is nyugdíjas liga lett, Piqué szavaival élve... Uraltuk Európát a gyors rövidpasszos játékkal, de mára lassú, körülményes passzolgatássá vált.
ami viszont még vissza üthet, hogy most aztán ami a csövön kifér jöhet nekik a Liga!
Köszi!
Bundesliga rekorddal nem mindegyik
+1mindennel egyetértve! élvezetes jó meccs volt végig is izgultam (a második gólig) ami még igazi (kár!)öröm, hogy a Bale-Hazard csomag most már vetekszik a mi Coutinho-Dembélé párosunkéval.Subinho írta: ↑2021.05.06. 06:58:56Jó meccsek voltak, remélem a döntő is ilyen jó lesz. Eszméletlen sebességgel játszanak az angol csapatok, tavaly a Pool, most a City, Chelsea, jó volt nézmi az álldogálós, körbe passzolgatós játék után. Sajnos ehhez képest a La Liga is nyugdíjas liga lett, Piqué szavaival élve... Uraltuk Európát a gyors rövidpasszos játékkal, de mára lassú, körülményes passzolgatássá vált.
Szerintem a tiszta teljesítmény alapján a csoportkörből sem kellett volna továbbjutniuk, de jól alakultak az eredmények, utána nagyon szerencsésen kaptak nyolcaddöntős ellenfelet is. Itt a Chelsea ellen semmit nem fociztak, egyedül a Pool kiejtése szép teljesítmény, de ott is a második meccsen amit csináltak, az merénylet volt a foci ellen.
Mert mindkét csapat ugyanazokkal akarja uralni Európát,akikkel tette korábban.Subinho írta: ↑2021.05.06. 06:58:56Jó meccsek voltak, remélem a döntő is ilyen jó lesz. Eszméletlen sebességgel játszanak az angol csapatok, tavaly a Pool, most a City, Chelsea, jó volt nézmi az álldogálós, körbe passzolgatós játék után. Sajnos ehhez képest a La Liga is nyugdíjas liga lett, Piqué szavaival élve... Uraltuk Európát a gyors rövidpasszos játékkal, de mára lassú, körülményes passzolgatássá vált.
Szerintem is remek munkát végez, ez a bajnokságban is látszik, ott is feljöttek. + két év alatt a második csapatát vezeti BL-döntőbe. Korábban már írtam, hogy szívesen megnézném a Barcában 1-2 éven belül, csak ehhez ugye a rossz berögződéseket el kellene felejteni.Peter írta: ↑2021.05.05. 23:33:06Nem Tuchelre kihegyezve a gondolatot :
Ez a Chelsea ugyanazzal a játékoskerettel rendelkezik, mind ősszel az előző edzője idején.
Lampard nem igazán tudott velük mit kezdeni annak ellenére sem, hogy az ő kérésére állt össze ez a keret.
Január végén fogyott el a türelem Lamparddal szemben, tehát kvázi 3 teljes hónapja (febr-márc-ápr) van az új edző együtt a csapattal és mennyire megváltozott minden.....![]()
Egészen biztosan nem a játékosok felejtettek el focizni ősszel vagy éppen tanultak meg focizni februártól....!
Reméljük nálunk is változást hoznak majd a nyári szelek.
túl komolyan nem kell venni, ha éppen nem előttem írsz, nem jutott volna eszembe.....
Válaszolok majd, nem volt még annyi időm a héten.Peter írta: ↑2021.05.05. 23:05:05edzői kérdésedre válaszoltam, de az én kérdéseimre nem jött válasz.....NovaProspekt írta: ↑2021.05.05. 22:58:12na ennyi. megírtam több ízben, h a Real nem nyer idén BL-t. remélem, abbahagyjuk mostmár a rettegést.![]()
edzői kérdésedre válaszoltam, de az én kérdéseimre nem jött válasz.....NovaProspekt írta: ↑2021.05.05. 22:58:12na ennyi. megírtam több ízben, h a Real nem nyer idén BL-t. remélem, abbahagyjuk mostmár a rettegést.
Hát azért ez a hiányposztokra való igazolás egy kicsit fals. Leegyszerűsítve ilyenkor igazoltak egy posztra 2-3 játékost erősen túlárazva azután egyet megtartottak a többi lecsó. Mint ahogy Stones, Laporte, Garcia, Fernandinho mögé jött 120 milláért Aké és Dias.Atlantis írta: ↑2021.05.05. 18:19:41Szerintem senki sem esett hanyatt vagy ájult el a City átigazolási politikájától itt.
Csupán annyi a lényeg, nem igaz, hogy teljesen őrülten költekeztek volna folyamatosan. Voltak mellényúlásaik, voltak túlfizetett játékosaik nekik is, de folyamatosan igyekeztek hiány-, vagy gyengébbnek érzett posztokra igazolni és csapatot építeni.
Érdemben nem költöttek sokkal többet például a Barcelonánál, mégis egy összességében erősebbnek tűnő keretet tudtak kiépíteni az évek alatt, és egy sokkal tudatosabb átigazolási politikának tűnik, mint ami itt volt.
Ettől még persze az erőviszonyok is változhatnak hamar, stb.
Elájulni leginkább egy Dortmund, Atletico kettőstől lehet ilyen téren. Az eladási és vételi oldal között alig van különbség náluk számszerűleg, mégis hosszabb ideje képesek bajnok, néha akár BL esélyes csapatot összerakni.
Abszolút negatív példának pedig ott a United, akik irdatlan pénzeket költöttek játékosokra, edzőkre, mégis alig jutnak előrébb.