túl komolyan nem kell venni, ha éppen nem előttem írsz, nem jutott volna eszembe.....

meg aztán Laporta lesz a mérvadó, ha könyvet írnánk akkor is
túl komolyan nem kell venni, ha éppen nem előttem írsz, nem jutott volna eszembe.....
Válaszolok majd, nem volt még annyi időm a héten.Peter írta: ↑2021.05.05. 23:05:05edzői kérdésedre válaszoltam, de az én kérdéseimre nem jött válasz.....NovaProspekt írta: ↑2021.05.05. 22:58:12na ennyi. megírtam több ízben, h a Real nem nyer idén BL-t. remélem, abbahagyjuk mostmár a rettegést.![]()
edzői kérdésedre válaszoltam, de az én kérdéseimre nem jött válasz.....NovaProspekt írta: ↑2021.05.05. 22:58:12na ennyi. megírtam több ízben, h a Real nem nyer idén BL-t. remélem, abbahagyjuk mostmár a rettegést.
Hát azért ez a hiányposztokra való igazolás egy kicsit fals. Leegyszerűsítve ilyenkor igazoltak egy posztra 2-3 játékost erősen túlárazva azután egyet megtartottak a többi lecsó. Mint ahogy Stones, Laporte, Garcia, Fernandinho mögé jött 120 milláért Aké és Dias.Atlantis írta: ↑2021.05.05. 18:19:41Szerintem senki sem esett hanyatt vagy ájult el a City átigazolási politikájától itt.
Csupán annyi a lényeg, nem igaz, hogy teljesen őrülten költekeztek volna folyamatosan. Voltak mellényúlásaik, voltak túlfizetett játékosaik nekik is, de folyamatosan igyekeztek hiány-, vagy gyengébbnek érzett posztokra igazolni és csapatot építeni.
Érdemben nem költöttek sokkal többet például a Barcelonánál, mégis egy összességében erősebbnek tűnő keretet tudtak kiépíteni az évek alatt, és egy sokkal tudatosabb átigazolási politikának tűnik, mint ami itt volt.
Ettől még persze az erőviszonyok is változhatnak hamar, stb.
Elájulni leginkább egy Dortmund, Atletico kettőstől lehet ilyen téren. Az eladási és vételi oldal között alig van különbség náluk számszerűleg, mégis hosszabb ideje képesek bajnok, néha akár BL esélyes csapatot összerakni.
Abszolút negatív példának pedig ott a United, akik irdatlan pénzeket költöttek játékosokra, edzőkre, mégis alig jutnak előrébb.
Látványosabb focit nyomott szerintem is az a két csapat, nekem mondjuk a Pool vitte a prímet. Pep maradt a kaptafánál, de nagyon összeállt a csapata, viszont nem az a kard ki kard foci....
Ezt a sarkítást bármelyik politikus megirigyelhetné. Nem is akarok mélyen belemenni a dolgokba, csak lényegretörően:Cseri írta: ↑2021.05.05. 19:21:46Érdekes ez a Pep firkálás, miközben az MC összes bajnoki címéből (7) 3-t Pep-pel a padon nyertek. Kloppnak az 5 évéből van egy bajnoki címe, meg egy bl győzelme, milyen gépezetről beszélünk? Pep megtépázott hírneve? Minden csapatával minimum bajnok volt, és idényenként 100 gól felett szerzett minden csapata mióta edző...