1. Nézzük meg, ki a City sportigazgatója
2. Sírjunk.
Szerintem se nagy gáz, okosan igazoltak, nem ész nélkül sztárokat, mint mi vagy a PSG.
Nem is rémlik tőlük 90-100 millás igazolás, talán a kapusuk került nagyon sokba, de abba se vagyok biztos.
1. Nézzük meg, ki a City sportigazgatója
A legjobban szerintem amúgy ez adja vissza a szituációt:Nero. írta: ↑2021.05.05. 10:26:08https://www.transfermarkt.com/pep-guard ... _id/128184bunga írta: ↑2021.05.05. 10:19:32Az egy piszkos legenda, hogy Pepnek csillagászati összegekért összevásároltak világsztárokat. Egyetlen 100 milliós vásárlás se volt. A kivásároltak jó focistáknak számítottak előző csapatuknál, de szó se volt világszámról. A szemük volt jó és Pep össze tudta rakni a csapatot.
Itt van egészen pontosan. Ettől függetlenül azért mostmár illik neki hozni egy BLt. 10 éve nyert utoljára.
https://www.transfermarkt.com/pep-guard ... _id/128184bunga írta: ↑2021.05.05. 10:19:32Az egy piszkos legenda, hogy Pepnek csillagászati összegekért összevásároltak világsztárokat. Egyetlen 100 milliós vásárlás se volt. A kivásároltak jó focistáknak számítottak előző csapatuknál, de szó se volt világszámról. A szemük volt jó és Pep össze tudta rakni a csapatot.
Az egy piszkos legenda, hogy Pepnek csillagászati összegekért összevásároltak világsztárokat. Egyetlen 100 milliós vásárlás se volt. A kivásároltak jó focistáknak számítottak előző csapatuknál, de szó se volt világszámról. A szemük volt jó és Pep össze tudta rakni a csapatot.
Igen ő nem vállal ért volna bele hanem tenyérrel elütiBarcaforever írta: ↑2021.05.05. 09:52:28Ugye??? Én is azt néztem, hogy Lenglet simán lehozott volna 2 tizenegyest Dias helyén.![]()
Sajnos ez ránk is igaz... Néha zseniálisak vagyunk, néha unottan sétálgatunk.
Első részével egyetértek, másodikkal nem feltétlenül. Sajnos a BLben mindig elő húzzák a nyulat a kalapból, ha meg döntőbe jutnak meg is nyerik sajnos.recrea írta: ↑2021.05.05. 08:41:29Mondjuk 5 év és 2-3 milliárd euró elköltése után ideje volt valamit Pepnek felmutatnia (úgy, h amúgy is bombaerős keretet vett át), ne állítsuk be őket, mint valami követendő példa vagy ájuljunk el egy BL döntőtől![]()
Ma sztem a Real is megy a levesbe, angol döntő lesz.
A Citynél nagyon komoly háttérmunka van, de bármi történjen az alap, hogy van 3 nagyon erős belső védő. Lehet tanulni tőlük, bár ez 100 éves igazság.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.05.04. 22:53:32Elnézve ezt a City védelmet...Mi mintha másodligába szerepelnénk, örülünük ha nem Benny Hillezik valaki tőlünk ezek meg konkrét betonfal, egyedül pontrúgásból hozhatóak zavarba
Reméljük Laporta is nézte a meccset.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.05.04. 22:49:59Benőtt Pep feje lágya úgylátszik. Élő példa arra ez a párharc hogy hogyan lehet Barcás focit játszani úgy hogy ne öngyilkosság hanem éles fegyver legyen.
Elnézve ezt a City védelmet...Mi mintha másodligába szerepelnénk, örülünük ha nem Benny Hillezik valaki tőlünk ezek meg konkrét betonfal, egyedül pontrúgásból hozhatóak zavarba