Ezt áthoztam ide a bajnoki topikból.
Ez kb már fél éve érett, nem is értem miért pont 4 fordulóval a vége előtt kellett meglépni.

Decemberben is már szó volt róla, meg azóta minden héten a meccset felvezető sajtótájékoztatón kérdezgették Graciát, hogy mit szól a menesztéséről szóló hírekről. Decemberben még Pocchettino is képben volt, de nem volt olyan hülye, hogy egy ilyen vezetéshez aláírjon. Volt itt már Phil Neville ( bár ő inkább üzleti szempont miatt volt csak kinevezve), egy 0 Celades, meg ugye Marcelino, akit akkor Alemany vitt a csapathoz, de hát ők sem bírtak a vezetéssel és a tulajjal.
Az első dolognak kellene lennie, hogy Lim jóbarátját a szintén szingapúri Murthy elnököt eltávolítsák. (Ö nevezte ki ugye 2017-ben) Tavaly nyáron nem egy tüntetés volt Lim és Murthy ellen, ezt nem tudom hogy fogják tovább bírni Valenciában. Tavaly nyáron ugye amikor mentek a tüntések, a szingapúri tulaj Lim lánya a következőt írta közösségi oldalára:
"Néhány Valencia szurkoló továbbra is engem és a családomat szidalmazza. Nem értik meg? A klub a miénk, azt csinálunk vele amit akarunk és senki nem szólhat bele."
Csoda, hogy a Vale drukkerek nem gyújtottak rájuk a székházat.
Semmi projekt, sem gazdaságilag, sem sportszakmai szempontból, már nem is mondhatjuk a Valenciára hogy közép csapat lett, inkább kiscsapat. Megehet keresni, higy tavaly Parejo és Kondogbia távozásuk után, miket nyilatkoztak a vezetésről.
Én elég régóta szimpatizálok a csapattal, de ilyen mélyen nagyon nagyon régen voltak. Ez a szingapúri tulaj és elnök teljesen szétveri a csapatot. Jelenleg 6 pontra vannak a kieső helytől, ha a Valladoid elleni meccset hozzák akkor nem lesz baj. Vagyis hát van baj dögivel, de nem lesz másodosztály.
Jelenleg Bordálás a Getafe edzője az első számú jelölt, de a Leedsnél jelenleg nem tuti Bielsa állása sem, addig állítólag kivárnak. Na ő kéne ennek a csapatnak a rendbe tételéhez. Bár ilyen vezetés mellett kíváncsi vagyok ki jönne ide értelmes edző.
Nagyon elszomorító a Vale helyzete, lehetne egy stabil 5. csapat a ligában és annak is kéne lennie. De így hosszú idő múlva lesz csak. Gayá és Guedes távozása is lóg a levegőben jelenleg. Guedes tényleg a legjobbját nyújtotta ellenünk az idei évadban, pedig benne is több van.
Vágy álom, de szeretném ha az Atleticohoz hasonlóan ők is felemelkednének egyszer, megérdemelené a csapat és a Liga is.
Oldalakat tudnék még írni a bajokról és a csapatról, de így is hosszú lett.