Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mr. Douglas! Engedd meg hogy a szólásszabadságommal éljek és használjam a szarkazmust. Pláne, hogy amióta szurkolok a csapatnak( szerintem te még akkor apáddal voltál egy gatyában) nem láttam még egyik keretünktől is ilyen látványos szenvedést, mint amit a válogatott szünet óta hoznak.Barcaforever írta: ↑2021.05.02. 22:58:54Roppant értelmes hozzászólás! A hozzáállásod se gyenge, inkább szurkolj másik csapatnak és akkor nem ér ennyi negatívum.vinszentvega írta: ↑2021.05.02. 22:54:14Az Atleti kifújja az orrunkat otthon! Remélem Suarez ver vagy kettőt!! Pláne a ha Pique vagy Lenglet fog játszani ellene...![]()
Nézz már rá a középső védőinkre.Mascherano14 írta: ↑2021.05.02. 22:56:29Ez gyenge volt. Szerintem mienk a legerősebb keret a ligában, de nagyon rossz az edzőnk. Zidane milyen csapattal hozza EZT? Igaz, nézhetetlen, de ott gyengébb a keret.
Roppant értelmes hozzászólás! A hozzáállásod se gyenge, inkább szurkolj másik csapatnak és akkor nem ér ennyi negatívum.vinszentvega írta: ↑2021.05.02. 22:54:14Az Atleti kifújja az orrunkat otthon! Remélem Suarez ver vagy kettőt!! Pláne a ha Pique vagy Lenglet fog játszani ellene...

Kérdezzetek nyugodtan máskor.Barcaforever írta: ↑2021.05.02. 13:25:28Én egy szenvedős, fordulatos, már majdnem elúszott minden 2-3-t tippelek.
Az a baj a csapattal, hogy simán bennük van, hogy akár nyerünk ma meg az ATM ellen is, utána meg bukunk még 1 meccset.

Szurkolóként kíváncsiságból tettem fel a kérdéseimet, hogy más Barca szurkoló, hogyan látja.NovaProspekt írta: ↑2021.05.02. 20:04:20Válassz ki egy neked szimpatikus, neked kedves edzőt, és válaszolj már nekem ezekre a kérdésekre kérlek előbb.

Biztos? Azon sem csodálkoznék már, ha innen kikapnánk.