Sinya22 írta: ↑2021.04.29. 20:59:23
Ilyen szezont. Mind a 3 szerencsétlen megérdemelné amúgy,hogy behúzza a Sevilla.
Real behúzza ezt szerintem.
egészen röhejes a csapat.
én ma nem is értettem ezt a második félidőt, 1-1 után még volt fél óra a meccsből, de mintha nem tűnt volna fel nekik, hogy ez egy tétmeccs.
Messi is mintha kicserélték volna a másodikra, Griezman is eltűnt, érthetetlen.
Az, hogy Roberto meg Piqué hozta a szintet, azon már felesleges mérgelődni, következő meccsen is kezdők lesznek.
Pep azt mondta, ha Neymar marad akkor 2-3 bl-el bentebb lennénk.
Szerintem meg ha csak eladjuk a koloncokat 3 éve, mára épülhetett volna egy bl győztes csapat.
Komolyan, amikor nem volt ez a két szánalomtenger, egész jól ment a játék, persze nem volt lehengerlő, de volt kisebb pörgés.
Ezek meg...Robertonál a megye 2ben vannak ügyesebb focisták, világi béna.
És de, ma buktuk el a címet, nem decemberben.
Ma átvehettük volna a vezetést, lépéselőnybe kerülve a reallal és atleticoval szemben.
Úgy, hogy ha nyerünk, az AtMa ellen egy X is elég lehetett volna.
És akkor odateszik ezt?
Valencia majd megcidáztat, és lecsúszunk a 4. helyre.
Koemant már ma kivágnám a fenébe, egy rangadót nem tudott behúzni, mellette még ilyen vicc csapatok otthon aláznak meg minket, mint a Granada.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."