Titinho írta: ↑2021.04.26. 12:30:12
Viszont így, hogy tegnap Griz és Mingu is sárgát kapott így megint új helyzet állt elő.
Jelenlegi négy sárgás játékosok: Messi, de Jong, Griz, Mingu.
Na most vagy a Granada ellen szedik össze és nem játszanak a Valencia ellen, vagy a Vale ellen és akkor nem játszanak az Atma ellen. Mármint nem direkt, lehet véletlenül is pont úgy jön össze.
Poén lenne ha Messi, Griz kipontozódna mondjuk egy Atma ellen, és mehetne a Braith-Dembelé kettős előre.
Ez már korábban is gond volt, már a Soci ellen is kisárgázhatta volna magát legalább az egyik, de megúsztuk így a Real ellen nem volt gond, de most nem vagyok biztos benne, hogy be fog jönni ez a taktika.
De Jongra amúgy is ráférne a pihi, szerencsésebb lenne, ha kipihenten sérülés nélkül mehetne a Valencia és az Atma ellen. Nem is tudom, hogyan bírja ezt a terhelést, két meccs kivételével az összes sorozatot végigtolta, nemegyszer 120 perceket, lecserélve is alig-alig volt, plusz ott vannak válogatott meccsek is. Ennek ellenére nem is igazán látszik rajta a fáradtság, lekopogom a sérüléseket is megúszta. Nem tudom miből van ez az ember, de egy padozás biztos nem ártana. Egy labdaelrúgás, időntúli bedobás bőven belefért volna. Koeman sem lehet annyira amatőr, hogy megkockáztassa a két legjobb játékosa kiesését a szezonból hátralévő két legfontosabb meccsre. A Valencia idegenben nagyon necces lehet.
Messi viszont úgysem fog magától kipontozódni, se padozni, de benne legalább nincs akkora rizikófaktor. Nem szabad, hogy elszálljon az agya és egy szabálytalanság után nekiessen a játékvezetőnek vagy ha nem fújnak be valamit, ne rontson rá az ellenfélre.
Az Atma kiszámíthatatlan jelenleg. Lehet, hogy most nagyon megroggyannak, de lehet, hogy pont felszívják magukat a sok pontvesztés miatt. Az mondjuk nem lenne rossz, ha akkor már egy X is elég lenne az előny megtartásához.