2021.04.26. 07:22:09
Én piszkos szkeptikus vagyok a vakcinakkal. Így azt a döntést hoztam, főleg szakemberekkel való diskurzus után, hogy ha keleti cuccot akarnak, akkor Szputnyik, ha másikat, akkor csakis Pfeizer.
Hogy miért?
Ugye a kínai cucc a mai napig nincs engedélyezve, de mi szeretett vezérünk 100e-es tételben hozatja.
Fura és gyanús is. AstraZ betiltva több országban, de nálunk még van bőven és azt bizony el fogják tolni.
Nálunk sokkal komolyabb országban, mint pl Svajc csak Pfeizer és Moderna van engedélyezve. Izraelben a népet végigtolták Pfeizerrel és láss csodát a vírus kvázi eltűnt.
Nálunk meg megy a propaganda, hogy toljuk a keleti árut... Hát nem, köszi.
Jobban hiszek a svajciaknak és az izraelieknek.
Nálunk azért ez az oltári mennyiségű ezerféle cucc, hogy Vitya elmondhassa, hogy milyen ügyes volt az oltásokkal. Közben meg kamu számokkal sem tud napi 200 halottnál kevesebbet felmutatni. Pont azért, mert oltják a népet, a mosóvízzel is, csak, hogy jól nézzen ki az egyik statisztikai mutató.
Nyitás :
Ugye aki egy oltást kapott, kap oltási kártyát vagy hogy hívják... De ez az ember nem teljesen védett, sőt!
Ők simán bemennek mindenhova... Kérdem én laikus, nem veszélyes játék ez?
Ennyire bele kell szólni a politikának egy ilyen komolyan egészségügyi káoszban elő ország életébe?
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.