Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, az volt, nem is arról van szó. De nekünk hányszor fújtak így vissza tizit?
az a baj, hogy hetek óta ezt mondjuk a játékáról.
A Getafe a Real ellen a szezon meccsét játszotta, és az is egy döntetlenre volt elég. Nagyon gyengék idén. Nem hiába lett a meccs embere Kurtoá.NovaProspekt írta: ↑2021.04.22. 22:45:13![]()
nehezebb meccsre számítottam amúgy, megmondom őszintén. ez a Getafe ellőhette a puskaport most a Real ellen. Az ottani Barcás kontingensünket megérte hozzájuk beépíteni.
Nekem azzal vannak a bajaim vele szemben, hogy mintha nem gondolkozna néha. Belövik jobbról izomból és 20 cm mélyen gondolja majd mellel megoldja a helyett, hogy kirúgná a lelátóra. És persze majdnem megint tizi lett belőle, mert félig kéz volt.
Jó ez a hét hsz-eNovaProspekt írta: ↑2021.04.22. 22:33:17A Szuperliga-effektMessiNeymarSuarez írta: ↑2021.04.22. 22:32:01de így könnyű nyerni ellenünk ha az ellenfél öngólt lő és nekik adják![]()
Szerk.: Messi nem normális ma bmeg, én nem tudom, mi van vele
Akkor azt az 1 gól eltérést negyedjére csak sikerült eltalálni
Nagyon megy ma, jót tett neki a kupagyőzelem. Már az elején vigyorgott, mint a vadalma. Reméljük kitart a szezon végéig. Meg ha marad, akkor azután isNovaProspekt írta: ↑2021.04.22. 22:33:17Szerk.: Messi nem normális ma bmeg, én nem tudom, mi van vele