Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Juvest már cáfolták is közben.Atlantis írta: ↑2021.04.20. 21:56:55
Pár helyen épp ez történik. Juventus, United esetében már jönnek róla a hírek.
A lemondás kérdése pedig több szempontból is jogos lehet:
- Jól láthatóan a legtöbb csapatnál a szurkolók kiakadtak, elég nagy arcvesztés történt.
- Azzal, hogy 1 napon belül viszakoznak is, megmutatják, hogy egy nagyon súlyos döntést hoztak meg átgondolatlanul és elhamarkodottan
- Ráadásul Perez elmondása szerint az a 12 csapat aki benne volt és aláírta a részvételt, nem léphet csak úgy ki, szóval nagy eséllyel egy komoly jogi pert vagy anyagi veszteséget is okoztak a klubjaiknak. Plusz ki tudja, az UEFA/FIFA, és ligák részéről milyen egyéb szankciók lesznek ezután
Szóval ezzel most első ránézésre elég nagy károkat okoztak a saját klubjaiknak.
Ez így megmaradt egy javaslatnak, amit elkaszáltak, innentől kezdve mit szankcionáljanak? Egy ötletet?
Ez kifejezetten érdekes kérdés. Emlékeim szerint még amikor Bartomeu ősszel bemutatta az éves gazdasági beszámolót/tervezeteket, abban már benne volt a Szuperliga várható bevételi forrásként. Akkor sokan fel is kapták a fejüket, hogy ez meg mi, és mégis hogy mehettek bele a sociók megkérdezése nélkül. Csak aztán mivel nem volt semmi konkrétum, elhalt a dolog.
"Elszenvedett egy presztízsveszteséget, de ebben nincs több."csababarca írta: ↑2021.04.20. 21:45:15Mondjuk miért kéne lemondani?
Elszenvedett egy presztízsveszteséget, de ebben nincs több.
Akkor lemondhat a másik 11 csapat elnöke is gyorsan, ők is belementek ebbe.

Pár helyen épp ez történik. Juventus, United esetében már jönnek róla a hírek.csababarca írta: ↑2021.04.20. 21:45:15Mondjuk miért kéne lemondani?
Igen külföldön ez normális, csak a mi politikai meg sportszakmai elitünk más, itt ha valaki hibázik akkor utána évekig nem nyilatkozik.csababarca írta: ↑2021.04.20. 21:45:15Mondjuk miért kéne lemondani?

Szerintem sem kellene, csak láttam hogy a Juve elnöke inkább lelépett.csababarca írta: ↑2021.04.20. 21:45:15Mondjuk miért kéne lemondani?
Mondjuk miért kéne lemondani?
Nekem az lenne igazán szép, ha ez a nagy sz@rkavaró Perez megbukna. Igaz, nagyon nagy a hátszele, de aljas, undorító a politikája

Persze hogy csak az volt.Nero. írta: ↑2021.04.20. 14:21:31https://index.hu/sport/futball/2021/04/ ... uefa-fifa/
Ez alapján nekem is inkább blöffnek tűnik
Kérdés, hogy a csapatok mikor kapják meg az ígért 500 milliót
Mi állít meg Téged ebben? Minden hétre jut egy rangadó valamelyik bajnokságban. Ha meg Barca szurkoló vagyok, akkor elvileg úgyis a csapatnak szurkolsz és nem az aktuális csúcsellenfélnek vagy mi a fene.visca el barca írta: ↑2021.04.20. 20:54:46
Oket lehet, de engem nem. En minden heten csucsrangadokat akarok nezni csucsfocistakkal, nem ilyen hurka csapatokat. Bocsi.
Oket lehet, de engem nem. En minden heten csucsrangadokat akarok nezni csucsfocistakkal, nem ilyen hurka csapatokat. Bocsi. A [auto_cenzúra] meccsekbol boven van eleg a spanyol bajnoksagban is, a 38 meccsunkbol 30 semmirol nem szol csak arrol, hogy 11 emberrel vedekezik az ellenfel. Marha izgalmas.Stalkyard írta: ↑2021.04.20. 20:50:49Mondjuk a Basel, a Bruges, a Leverkusen és a Roma szurkolóit lehet érdekelni fogja. Vagy szerinted a foci csak érted, és a magyar Barca fanokért létezik?visca el barca írta: ↑2021.04.20. 20:42:35Jovore nezhetjuk a barca-bruges meg a barca-basel meccseket! Mekkora rangadok lesznek te jo eg! Sőt, ha szerencsenk van, elcsiphetunk egy jo kis leverkusen-roma derbit is!![]()

Mondjuk a Basel, a Bruges, a Leverkusen és a Roma szurkolóit lehet érdekelni fogja. Vagy szerinted a foci csak érted, és a magyar Barca fanokért létezik?visca el barca írta: ↑2021.04.20. 20:42:35Jovore nezhetjuk a barca-bruges meg a barca-basel meccseket! Mekkora rangadok lesznek te jo eg! Sőt, ha szerencsenk van, elcsiphetunk egy jo kis leverkusen-roma derbit is!![]()