:D haha rég nem írtam ide, de látom miért... Leszögezném az UEFA ugyanolyan maffia, mint a SL vagy mi, nem ez a gond és nem is ez a mentség ellne, vagy érv érte.
Az, hogy itt majdnem a forum fele egyetért az SL gondolatával, jól mutatja semmi köze a focihoz az emberek jelentős részének itt, annyira Barca szurkolók, mint amennyire barátközt nézők, ha neked az ad hozzá, hogy nagy csapat ellen nézd csak a Barcát hát meg is érdemelnéd azt az évi 20 dögunalmas tétnélküli fost, ami szerencsére elbukik végül. Én a Barcának és a focinak szurkolok és igen katarzis a Classico, de ugyanúgy barcás vagyok egy nyári felkészülési meccsen is, ha pedig nem tudod mit jelent egy kis csapatnak, mikor mi megyünk oda és ezt elvennád tölük, hogy tét nélkül "minőségi" focit nézz 4-5 alkalommal többet

, ja egy Arsenal-Atamadrid biztos bomba meccse lenne se... hát köszi, de az utóbbi 15 meccsünk bármelyike többet ér ennél a fosikánál, amit pár marketinges és fiszkális szakember kiengedetett a kloákáján

Minden álmom, hogy most már évi 100 millár keressen Pogba, és az UEFA, amit nem lop el ás szétiztana azt meg Perez és a haverok eltegyék.
Kár hogy nem valósul meg, megérdemeltétek volna fanok!