Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a részletesen én se tudom, hogy mi az aminek nem felelt meg az Unibet meg a Bet365, nem kaptak engedélyt a magyarországi működésre, ezért papíron kivonultak. A sima unibet.com meg bet365.com pedig nálunk nem is elérhető már.
Én csak erőteljesen hobbista vagyok, kb 5 évente egyszer jut időm valóban követni a focit, és olyankor fogadok.. most idén pont ez van, és tippmixpro-t használok.davi10 írta: ↑2024.01.02. 13:24:08Sziasztok!
Ki mit használ mostanában netes fogadásra? Unibet-es fiókom van, de az nem tudom, hogy az új szabályozással mehet-e még. Ezt a vegas.hu-t nézegettem, az elég szegényesnek néz ki, ha jól láttam MB1 pl. nincs is. Tippmixpro esetleg?
Szerk.: Úgy látom az unibet él, csak más url-en.
Bl első forduló, szóval itt tényleg az van, hogy bármi lehetKovbal88 írta: ↑2023.09.19. 10:24:34Üdv!
eljött az idei BL szezon és szeretnék tenni egy mixet.
véleményeiteket kérném, hogy ez mehet így 500/1000 tét nem szeretném lerabolni a Szerencsejátékot
Milan –Newcastle
itt döntetlent érzek
Paris-Dortmund
halálcsoport a Dortmund nem kaphat ki ha tovább akar jutni és a párizsi csapatban nem érezni most az erőt szóval szintén döntetlen szagú
Lazio –Atletico
itt se érezni azt, hogy az egyik csapat dominálni tudna, valószínűleg ez a két csapat jut tovább a csoportból szóval nekik is jó az iksz
galata- Köbenhavn itt a galata tűnik sokkal esélyesebbnek
Real sociedad- Inter szintén egy döntelenszagú mérkőzés
Tippmixpro:
Nem volt dontetlen lehetoseg, ezert kerdem.
És az asszony, amikor azt mondta: “Szívem, nyugi, ez csak egy hokimeccs volt.”MatyiG írta: ↑2021.04.13. 22:20:52Részvétem. TV megmaradt?visca el barca írta: ↑2021.04.13. 22:15:43Volt ma egy 8 meccses hoki szelvenyem. 5000 ftra 400.000 ftot hozott volna. Egy meccsen ment el, hazaiba kellett volna, a vendegcsapat a 3. harmadban 19:59nel egyenlitett.![]()
![]()
Részvétem. TV megmaradt?visca el barca írta: ↑2021.04.13. 22:15:43Volt ma egy 8 meccses hoki szelvenyem. 5000 ftra 400.000 ftot hozott volna. Egy meccsen ment el, hazaiba kellett volna, a vendegcsapat a 3. harmadban 19:59nel egyenlitett.![]()
A beállítások menüben, az Értesítési beállításoknál be van állítva az "Értesítések az én meccseimről" és az "Értesítések a csapataim meccseiről "?visca el barca írta: ↑2021.03.30. 21:36:10A megujult eredmenyek.com-on, a kedvencekbe betett meccseknel masnal sincs hangjelzes golnal?
Rakas fos lett az egesz. Vicc h mobilon aszali verziot kell hasznalni h mukodjon minden funkcio normalisan.Barcaforever írta: ↑2021.03.31. 21:45:56visca el barca írta: ↑2021.03.30. 21:36:10A megujult eredmenyek.com-on, a kedvencekbe betett meccseknel masnal sincs hangjelzes golnal?
Nincs... én meg attól vagyok ki, hogy egy ideje nincsennek fent a gólok videókban.![]()
visca el barca írta: ↑2021.03.30. 21:36:10A megujult eredmenyek.com-on, a kedvencekbe betett meccseknel masnal sincs hangjelzes golnal?
Szeretem mikor előre megírt szövegek másolok forumok, látszódik igényesség 100%-os, alig sem várom nézzem kulát érő fogadási oldalát.Noliter írta: ↑2021.02.24. 13:44:33Szeretek egy sportmeccset nézni, miközben várom a tétem lejátszását, de előtte megnézem a jóslatokat a https://mightytips.hu oldalon. Számomra érdekes futballmeccset nézni, mert nemcsak adrenalint kapok a játékból, hanem pénzt is keresek.
Mai tippek még nincsenek meg nekem, de Barca meccsen mind2 csapat gól jónak tűnik, sztm Grizi ma betalál, kevés lap lesz ilyeneken töprengekBarcaforever írta: ↑2021.02.16. 15:19:08Jaj de halott ez a topic.![]()
Én a Lipcsét megrakom este, nem tudom a miénkre mit rakjak, 2,5+!?![]()