miro. írta: ↑2021.04.10. 23:09:52
Nezd meg a forumot, szerencse,csalas,biro..

De abszolut nem gratulalni kell,csak hogy lehet minden meccsbol ezeket levonni..
Alapvetően minden szurkolótábor a saját szemüvegén keresztül nézi a meccset, a legtöbbje meg elvből indulatos. Braithwaite esésénél a madridi szurkolók is jöttek azzal, hogy mekkora patkány színész csapat ez a Barca, amikor igazából arról beszélünk, hogy volt kontakt a két játékos közt, nálam nem ért tizit. Ettől függetlenül a Real szurkolók szemében ez aljas fetrengés és színészkedés, a Barca szurkolók szemében csalás.
Érdemesebb ilyenkor pártatlan nézőpontot is meghallgatni. Szabó Zsolt szerint 2 tizit kellett volna adni (szerintem max az elsőt lehetett volna reálisan befújni, de akkor a madridi szurkolók hőzöngenek), a Barca rúgott egy utolsó perces kapufát, kapott egy balszerencsés szabadrúgás gólt. Ezek az objektív tények (nem az, hogy 2 tizit kellett volna megadni, hanem, hogy egy objetkív volt játékvezető szerint 2 tizit kellett volna adni)
Ezek után ha a szubjektív nézőpontú Barca szurkolók szerint szerencsések voltatok, és bírói segítséget kaptatok, az szerintem bőven belefér a szurkolói attitűdbe.
Az én szubjektív véleményem, hogy a csúszás-mászás és az izgalom/változatosság faktoron felül ez egy nagyon gyenge klasszikus volt, az elmúlt X évhez képest egyre szegényedő minőségű csapatokkal. Igazából se a Barca se a Madrid nem nagyon nyújt mostanában olyan futballt, ami tényleg szórakoztató lenne...
Aztán lehet, hogy csak a bennem növekvő és gyarapodó, de végtelenül megkeseredett Hegyi Iván mondatja velem, hogy régen minden jobb volt (Butragueno, Roberto Carlos, Raul... azok voltak az igazi futballisták!

)