Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kettős mérce az, hogy állandóan ő meg Messi van ekézve, az ő kettejük topikja hangos csak minden elvesztett meccs után.
Balinho írta: ↑2021.04.10. 22:42:51Mi lenne helyes érvelés?
A teljesítménye összességében egész az barcás pályafutása során gyenge.
A rangadókon, fontos meccseket nyújtott teljesítménye gyenge.
A mai meccsen nyújtott teljesítménye kínosan gyenge.
A hozzállása, mentailitása, professzionalizmusa komoly kívánnivalót hagy maga után.
Rengeteget sérült, amihez köze lehet az előző pontnak is (nem mondom, hogy biztosan van, mert nem látunk a kulisszák mögé, de pont emiatt azt se lehet kijelenteni, hogy fixen nincs).
A vele szemben támasztható elvárásokra igenis hatással van, hogy mennyit fizettünk érte.
Ez így ok?
Tény: Voltak jó meccsei, mert amúgy jó képességekkel rendelkezik
Az is tény, hogy rajta kívül más is nyújt pocsék teljesítményt, akár ezen a meccsen, akár az utóbbi időszakban, és az is tény, hogy nem ő az egyetlen 100M+os igazolás, akivel befürödtünk.
Ettől még Dembele teljesítménye kevés, ha tetszik a rajongóinak, ha nem...
Mi lenne helyes érvelés?
Csak ő került a pályán levők közül 100+ millioba.
Szerencse, hogy a másik 10 játékos olyan marha jól játszik, hibátlanul:)
Feast4 írta: ↑2021.04.06. 10:05:56Cinizmus volt a srácok részéről szerintem.drobika írta: ↑2021.04.06. 08:45:51Jézusom! Még mindíg ott tartunk hogy miatta estünk ki a Pool ellen is!
Vegyük már végre tudomásul, ha 5-re megyünk otthon ,akkor is kiestünk volna! Emberek !!!! Liverpoolban egy olyan társaság volt, mint a Bayern ellen.Teljesen hitehagyott bagázs!
Méhogy őmiatta estünk ki...
De az tény, hogy már egy 2-0-ás előnyről is ha kiesik egy csapat baromira nagy szégyen és nem is érdemel továbbjutást.
Mondhatjuk, hogy mi lett volna ha beveri, de megmondom én. Kapunk még egyet.
Nézzétek meg Origi gólját. Ilyen gólt nem lehet kapni! Az volt a teljes szétesés egy csúcspontja.
Nem rajta múlt.
Vicc akart lenni. Legalább is részemről biztosan, de szerintem Sinya22 részéről is. Amúgy teljesen egyet értek veled.drobika írta: ↑2021.04.06. 08:45:51Jézusom! Még mindíg ott tartunk hogy miatta estünk ki a Pool ellen is!
Vegyük már végre tudomásul, ha 5-re megyünk otthon ,akkor is kiestünk volna! Emberek !!!! Liverpoolban egy olyan társaság volt, mint a Bayern ellen.Teljesen hitehagyott bagázs!
Méhgogy őmiatta estünk ki...
Cinizmus volt a srácok részéről szerintem.drobika írta: ↑2021.04.06. 08:45:51Jézusom! Még mindíg ott tartunk hogy miatta estünk ki a Pool ellen is!
Méhogy őmiatta estünk ki...