Hozzászólva az eszmecserétekhez: én fanatikus Barca szurkolóként inkább szurkolok a Real Madridnak a BL. ben, mivel ezzel a La Ligának a presztízsét is erősítik, mint bármelyik európai csapatnak! Sajnos ezen csak egy dolog változtatna, ha CR visszatérne Madridba. Elismerem ez az én gyengeségem, de egyszerűen nem tudom tolerálni őt a pályán.
Nyilván nem a Real tehet róla. Én vállalom, hogy Barcásként igenis fáj, hogy mi kizúgtunk a nyolcaddöntőben, a legnagyobb rivális pedig - akik jelenleg semmivel sem erősebbek nálunk, függetlenül a hétvégi meccstől - egy jó sorsolást meglovagolva röhögve bemenetelnek a döntőbe...
Nyilván tudom, hogy a madridistáknak úgy még édesebb, hogy nekünk fáj, de ez ilyen. Valószínűleg fordítva is így lenne.

[/quote]
Semmilyen szinten nem erdekel,hogy ti kit kaptok,vagy kiestek vagy sem.
Real szurkolo vagyok,nem Barca utalo,vagy Bayern gyulolo.
Az meg hogy begyalogolni nevetve egy Liverpoolon es egy Chelsean. Hol vannak akkor a tobbiek?
Ja,kiestek. Azert ez nem egy europa liga ag,es fokent ha akkor igy nezzuk,egy spanyol bajnoksagban harmadik helyen szereplo csapatnak kell ezt megtennie.
Nem kell elbszni az utolso csoportmeccset a Juventus ellen,es ma konnyen lehet hogy ti jatszotok a “gyenge” chelsea ellen..

Tudom,igy nehez nezni,mert akkor kritikat kell megfogalmazni a sajat csapatod ellen.
[/quote]