Szerintem a teljesítménye is romlott, igaz, hogy már a Barcelonában elkezdődött. Ő 2015-ben volt a csúcson, aztán már 2016-ban jöttek a problémák, frusztráció, görcsölés a pályán, a focin kívül egyéb dolgokkal való foglalkozás, stb. Messze nem olyan látványos volt ez a visszaesés, mint pl. anno Ronaldinhonál, de Neymarnál kb. azóta érződik, hogy fejben nem százalékos, és ez sokszor visszaüt a pályán.miro. írta: ↑2021.04.04. 10:46:08Igazabol a teljesitmenye nem romlott szerintem,vagy egyaltalan nem sokat.
Viszont amit tudni lehetett,a francia ligabol,ahhoz hogy te a vilag top 3 jatekosa kozott legyel,egy barcelonai teljesitmeny utan,kb a duplajat kell letenned.
Minden masra azt lehet mondani,hogy jo oke,de ez a francia liga,a konnyebbe lubickol.
Plusz jottek ugye a serulesei.
Ehhez még hozzájött, hogy Párizs sem a legmegfelelőbb környezet, hogy kihozza magából a maximumot. Lehet, hogy ha eligazolna, jót tenne neki, ha fejben összerakná magát, még néhány klasszis szezon benne lehet. De én akkor sem látnám szívesen. Egyrészt egyszer már beintett nekünk, másrészt van szerethető, fiatal csapatunk, ő pedig már nem fiatal, nem is szerethető.