Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze, ez jól hangzik, csak ugye egyik meccsen se ilyen csapat állt fel, hanem valami B-C hibrid.Nero. írta: ↑2021.03.29. 15:44:49De Gea,-SR-Eric Garcia-Ramos-Alba,-Busquets-Thiago-Koke,-Fati-Torres-Morata
Mondjuk ha mindenki egészséges akkor ez nem lenne egy rossz csapat Luis Enriquével a padon.
Persze tény hogy már messze nem olyan erősek mint régen, a nevek sincsenek meg, de a 2008 és 2012 közötti csapat az brutálisan erős volt, mind játéktudásra, mind nevekre. Akkor még a kispadot is ismerte mindenki.
De mondjuk régebben (2008 előtt) sosem volt olyan elképesztően veretes a spanyol a válogatott. 2008bam osszetakta őket Aragones, aztán ameddig működött a tiki-taka addig Del Bosque is megélt belőle.
Én sem tartom sokra Robertot,egy sima kiegészítő ember,aki a vezetőség baromságai miatt lett kezdő és maradt is, bár a sérülései és Dest,Emerson(?) után talán ez megszűnik. Csak amiatt hoztam fel,mert hogy "miért kis csapatok noname játékosai játszanak". Legalább ő egy Barcelonában vancsababarca írta: ↑2021.03.29. 08:19:10
Na ez az, én sem tudom.
Csak meglepő, mert bár a németeknél is kiment a jó generáció java, ott azért veretesebb névsor van az új arcoknál.
Ez a spanyol csapat meg olyan nevekből áll, akiket én személy szerint nem is ismerek, vagy hallottam róluk:D
Oké, hárommal egyetértek, hog ymég játszik, Robertot viszont ne keverjük ide. Az első három spanyol legenda szinten mozog, Roberto meg pont a mostani tucatban tudna elleni csereként.
Mondjuk még mindig fel lehetne tenni egy épkézláb csapatot, nem ilyen noname spanyol ligás középcsapat hatásút.
Ami durva, hogy mennyire nincs csatár a csapatban most sem, legalábbis aki klasszis szintet képvisel. Torres-Villa óta nincs.
Na ez az, én sem tudom.
Valóban, először nekem is eszembe jutott, alig ismerek valakit.visca el barca írta: ↑2021.03.28. 18:35:55Nézem ezt a spanyol válogatottat. Ebben a csapatban miota vannak ilyen noname eibar, leeds meg sportingos jatekosok? Hova sullyedtek ezek?
?
Örültem is neki. Azért csak jó irányba haladnak a dolgai. Reméljük mi is profitálunk belőle.csababarca írta: ↑2021.03.28. 15:45:46Dembelé válogatottban is betalált.
Minden gól, belőtt helyzet javíthat nála az önbizalmán, úgyhogy hajrá.
Iszonyat.visca el barca írta: ↑2021.03.28. 18:35:55Nézem ezt a spanyol válogatottat. Ebben a csapatban miota vannak ilyen noname eibar, leeds meg sportingos jatekosok? Hova sullyedtek ezek?
Miert kellett volna csapkodnia a szalagjat,ha nem az o csapatat karositjak?
Akkor szerintem sürgősen keress fel egy optikust, mert a meccs után még a bíró is bement a portugál öltözőbe bocsánatot kérni.hau30 írta: ↑2021.03.28. 10:42:53Megnéztem többször is a visszajátszást, de szerintem sem volt benn teljes terjedelmében. Az NS fotó az nagyon csúsztat. Valami CR fan twitter oldalról exportálhatták.Ha belegondolok a bírónak század mp alatt kellett döntenie videóbíró nélkül, akkor sem venném a fejét, ha mégis benn volt. Nehéz szitu volt.Nero. írta: ↑2021.03.27. 23:46:33Nem vagyok egy hatalmas portugál válogatott rajongó, de rendesen meglopta őket a bíró tegnap:
https://www.facebook.com/303640261940/p ... 31941/?d=n
CRnek igaza volt, ez elfogadhatatlan 2021ben
Így van, azért a videón nagyon nem az látszik, ami a képen van, nem is egyértelmű, hogy bent volt a labda, de ha bent is volt, rohadtul nem annyival, mint a képen.hau30 írta: ↑2021.03.28. 10:42:53Megnéztem többször is a visszajátszást, de szerintem sem volt benn teljes terjedelmében. Az NS fotó az nagyon csúsztat. Valami CR fan twitter oldalról exportálhatták.Ha belegondolok a bírónak század mp alatt kellett döntenie videóbíró nélkül, akkor sem venném a fejét, ha mégis benn volt. Nehéz szitu volt.Nero. írta: ↑2021.03.27. 23:46:33Nem vagyok egy hatalmas portugál válogatott rajongó, de rendesen meglopta őket a bíró tegnap:
Megnéztem többször is a visszajátszást, de szerintem sem volt benn teljes terjedelmében. Az NS fotó az nagyon csúsztat. Valami CR fan twitter oldalról exportálhatták.Ha belegondolok a bírónak század mp alatt kellett döntenie videóbíró nélkül, akkor sem venném a fejét, ha mégis benn volt. Nehéz szitu volt.Nero. írta: ↑2021.03.27. 23:46:33Nem vagyok egy hatalmas portugál válogatott rajongó, de rendesen meglopta őket a bíró tegnap:
Pontosan, mégha azért van benne kis túlzás: azért a díler és a focista közt van egypár lépcsőfok. De igen, a témában ajánlom a Samba című filmet,elég reális képet mutat a francia feketék szegényeiről.ultrasur írta: ↑2018.07.18. 21:37:09Azért van ennyi ügyes feka játékos Franciába mert mondjuk 10ből9 fehér gyerek ügyvéd,vállalkozó és orvosként szeretne és tud karrieirt csinálni. A szegényebb rétegeknek meg csak foci van, így minden srác, aki nem díler lesz, az megy grundra.MichaaBee írta:Azért azon érdemes elgondolkodni, hogy ha egy országban 10-ből 9 ember adott bőrszínű és nem feltételezzük, hogy az adott sporthoz az egy rassz génállománya alkalmasabb, akkor mégis miért van az, hogy a válogatottban 10-ből csak 1 ember származik a többségi rasszból.
Pl. nem értem itthon miért nem basszuk teli kis focipályákkal a szegény vidéki falvakat, jó pár tehetség kikerülhetne onnan.
Spanyol - Olasz u21-es meccsen Mingueza kiallitasat is erdemes megnezni, ha valaki akar egy jot rohogni.Nero. írta: ↑2021.03.27. 23:46:33Nem vagyok egy hatalmas portugál válogatott rajongó, de rendesen meglopta őket a bíró tegnap: