Nero. írta: ↑2021.03.29. 15:44:49
De Gea,-SR-Eric Garcia-Ramos-Alba,-Busquets-Thiago-Koke,-Fati-Torres-Morata
Mondjuk ha mindenki egészséges akkor ez nem lenne egy rossz csapat Luis Enriquével a padon.
Persze tény hogy már messze nem olyan erősek mint régen, a nevek sincsenek meg, de a 2008 és 2012 közötti csapat az brutálisan erős volt, mind játéktudásra, mind nevekre. Akkor még a kispadot is ismerte mindenki.
De mondjuk régebben (2008 előtt) sosem volt olyan elképesztően veretes a spanyol a válogatott. 2008bam osszetakta őket Aragones, aztán ameddig működött a tiki-taka addig Del Bosque is megélt belőle.
persze, ez jól hangzik, csak ugye egyik meccsen se ilyen csapat állt fel, hanem valami B-C hibrid.
veretesek nem voltak, de azért akadtak korszakos játékosok szép számmal.
most beugrik a megrabolt 2002-es csapat, ha jól emlékszem ott voltak olyan játékosok mint Casillas, Mendieta, Hierro, Joaquin, Morientes, Baraja, Luis Enrique, Raul.
spanyol szinten ezek korszakos játékosoknak számítottak mindenképp.
csak ezek a csapatok sose álltak össze igazán, vagy ha igen jött egy nokedli bíró.
most azért a tegnapi csapatot nehéz ehhez mérni:D
biztos csak azért rökönyödtem meg rajta, mert nem nagyon követem a válogatottakat, a német is szépen kicserélődött.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."