#ForçaBarça
Álex Collado szerződésében aktiválták a +2 éves opciót, (ugye most júniusban járt volna le) nyártól az első keret regisztrált tagja lesz.

Itt van egy kis video az edzésről és Ghailánról is, ha valakit érdekel:Titinho írta: ↑2021.03.24. 09:12:29Óóó mondom én kik azok.![]()
3-an a B-ből, 3 brazil gyerek:
Gustavo Maia - Jobb, bal oldali támadó
Matheus Pereira - szintén
Igor Gomes - középső védő
2-en pedig a Juvenil csapatból:
José Marsá - spanyol, 19 éves középső védő, korosztályos válogatott
Zacarías Ghailan - marokkói, 18 éves, bal oldali támadó ( ő nagyon ügyes gyerek)
Itt a kép ahogy Inaki Penával pózolnak a tegnapi edzésen: https://twitter.com/FCBarcelona_cat/sta ... 55745?s=09
(Balról, jobbra: Pena, Pereira, Maia, Gomes, Marsá, Ghailan)
Már a fűből is 18 éves gyerekek nőnek.![]()
Óóó mondom én kik azok.
Mondjuk egy középhátvéd ne is cselezgessen.És ezerszer inkább egy ilyen ember legyen a csapatban, akit visz előre a szíve, mint olyanok akik bár megpörgetik a fülükön a labdát odavissza 10szer, de alibiznek, és abból élnek, hogy csinálnak egy meccsen 1-2 dribblit.
Puyol is harapta a labdát, aztán kikupálódott.MatyiG írta: ↑2021.03.17. 16:45:37Szerintem kár arról álmodozni, hogy Géza lesz az új Puyol. A loboncos nem volt egy technikás védő, de szerintem így is messze technikásabb volt, mint amennyire Géza az. Ha nincs jobb, 4. számú védőnek jó lehet jövőre az Araújo, García, Piqué/Alaba hármas mögött, szerintem többre nem lesz hivatott.
Egy ilyen csávó úgy hiányzik a középpályánkról, mint egy falat kenyér. Nekem Yaya feeling előre hátra jónak tűnik. Simán el tudom képzelni, hogy ha nyáron a felnőttekkel alapozhat, akkor fent is ragad, sőt akár a kezdőben is, annyira nincs igazi szűrőnk. Akármennyire is összeszedte magát Busi 1000x inkább őt nézném jövőre, még ha valószínűleg hibázgatna is. (Busi is hibázgat mondjukTitinho írta: ↑2021.03.17. 09:02:04
A másik nagy tehetség aki asszem idén került fel a B csapathoz a Juveniltől az a belső kp Nico González, ő inkább védekező kp, mondjuk meg is van hozzá az alkata a maga 188 centijével. 19 éves, ő már "öregnek" számít.![]()
Aki nem ismerné, annak itt egy kis szösszenet az idei szezonjáról a B-ben:
https://youtu.be/C1RxEh8M9yc
Na igen, nem egy ügyetlen és esetlen gyerek. Eléggé pörgette a csapatot 16 évesen. Koemannál jövőre debütálni fog a nagy csapatban is.Chino írta: ↑2021.03.16. 16:03:14
Megnéztem a meccs összefoglalóját és...... Hát nem alibizett a srác.
Egy kis szösszenet a tegnapi bemutatkozó meccséről így 16 évesen:
https://twitter.com/Nyctophile1_/status ... 2951762951
Megnéztem a meccs összefoglalóját és...... Hát nem alibizett a srác.Titinho írta: ↑2021.03.16. 11:44:17Az ifisták között tényleg a legnagyobb kincsnek tartják a srácot. Már nem is az ifi csapatban, hanem a Barca B-ben szerepel, hétvégén is játszott az Espanyol elleni idegenbeli meccsen, amit meg is nyertek a "kicsik" 1-0-ra. Így a Gimnástic-al azonos pontszámmal 2. a B csapat.Chino írta: ↑2021.03.05. 09:14:40Gavit (Pablo Gavira) ismeri valaki vagy látta már játszani? 16 éves támadó középpályás, jelenleg az ifjúsági csapatban játszik. Egyik ismerősöm hívta fel rá a figyelmem, azt mondta iszonyú tehetséges a srác, a játékstílusa Inire hajaz. Esetleg valaki tud egy kicsit többet róla?.
Ez alapján mondjuk tényleg nem tűnik rossznak a srác:
https://www.youtube.com/watch?v=Ohm71D7y-2k
Technikailag lehet, de taktikailag Araujo és Lenglet is képzettebb, pedig aztán én utálom a franciát rendesen, és sose tartottam semmibe.
Én (egyelőre) egy tökéletes 3. számú védőnek találom. Nem egy hatalmas tehetség, de megvan benne a tűz, kiteszi a lelkét a pályán a csapatért és ez jelenleg hiánycikk. Pimienta is azt emelte ki, hogy egy igazi csupaszív vezéralkat, nem mellesleg ebben a háromvédős rendszerben ő a leghatékonyabb. Nem tudom ki lenne képes ezt a posztot betölteni, még ha érkezik is védő. Ráadásul ez még csak az első szezonja a felnőtteknél és nem egy megszeppent tízévesként kezdett játszani.csababarca írta: ↑2021.03.16. 12:22:26Én bírom a tagot, van benne tűz, szenvedély, látszik, hogy nem semleges számára a csapat.
Nem képzett, sőt ügyetlen ezen a szinten, de emlékszem Puyolra az első éveiből, jézus:D Na de nem vele hasonlítom össze, de ha feleannyit ad a klubnak hosszútávon, már jól járunk.
És bizony, olcsó, saját nevelés, több poszton is elvan, úgyhogy mindenképp megtartanám, szerintem rászolgált.
Hibázik ő is, de ki nem? Ha 2-3 év múlva is ugyanilyen lesz, és nem fejlődik, akkor majd el lehet adni esetleg.
Tudom, hogy nem a mostani szint a mérvadó, de szerintem képzettebb, mint Lenglet, vagy Araujo, a különbség annyi, hogy Lenglet tapasztaltabb, Araujo meg sokkal jobb védekezésben.csababarca írta: ↑2021.03.16. 12:22:26Én bírom a tagot, van benne tűz, szenvedély, látszik, hogy nem semleges számára a csapat.
Nem képzett, sőt ügyetlen ezen a szinten, de emlékszem Puyolra az első éveiből, jézus:D
Nekem az egyik kedvencem a jelenlegi csapatból, szeretem az ilyen csupa szív játékosokat. Ha képes lesz szintet lépni, akkor akár meghatározó ember is lehet hosszú távon, engem nagyon emlékeztet Puyolra. Nagy kérdés, ha visszaállunk 4 védős rendszerre, akkor hol tud majd játszani, de ebben a 3 védősben nagyon adja.Titinho írta: ↑2021.03.16. 11:44:17
MÁS TÉMA:
Mivel nincs saját topikja, és hivatalosan még a B-hez tartozik ezért itt teszem fel a kérdést.
Ti mit gondoltok Mingueza teljesítményéről az idei szezonban? Kinek mi a véleménye róla? Mennyire válhat be az első csapatban hosszabb távon?
Jelenleg egyébként idén nyáron jár le a szerződése, de tartalmaz egy opciót +2 évre ha hivatalosan az első keret tagja lesz. (Hasonló a szitu mint Puig esetében) A Betis egyébként nagyon érdeklődik és egy ideje figyelik is a helyzetét. Ha nyáron nem lesz az első csapat tagja, akkor ingyen mehet.
Kíváncsi vagyok ki mit gondol róla, aztán majd én is leírom a véleményemet.![]()
Én egyáltalán nem értem a fikát amit itt kap. Nálam semmivel nem rosszabb, mint a 2 francia védő.