Rendben. Nem értettem úgy egyébként, azt a tömést már kifejezetten én tettem hozzá.csababarca írta: ↑2021.04.03. 11:35:38Nem azt mondtam hogy most is kitömnek, bár úgy is lehetett érteni.
De nekünk az a dolgunk, hogy a legjobbunkat hozzuk, nem az hogy lenézzük a realt.
Okoztak már meglepetést, így vagy úgy. Èn az őszi meccsen sem gondoltam, hogy kikapunk tőlük, most se várom ezt.
Ezt aláírom, de a küzdőszellemen túl azért nem vetném össze a két éráját a csapatuknak, mert akkoriban még volt bennük potenciál, még ha sokszor sz.arok is voltak. Legjobb korban lévő játékosok, akik bizonyítani akartak a világnak, miután a riválisuk elég jól muzsikált éveken át. Plusz a világ egyik legjobb játékosa.Sinya22 írta: ↑2021.04.03. 10:35:10Mondjuk én valahogy nem tudom kinézni a Madridból,hogy 2x egymás után úgy kizúgjanak,ahogy mi, vagy hogy évekig folyamatosan alázzák őket. Tavaly is kiestek persze,meg szerintem idén is ki fognak,de ami a küzdést illeti,abban jobbak voltak nálunk. ( Igaz,idén nekünk is volt elég sok küzdelmes meccsünk,ahol az utolsó percig kaparni kellett). Aztán persze kellett nekik is szerencse,meg Kassai meg stb a bl sikerekhez, de játszottak ők Ronaldoval is anno nagyon sz..ul,aztán a vége bl győzelem lett,vagy bajnokság esetleg. Én kicsit tartok a meccstől,mert ha esetleg kikapunk,az nem csak nekünk rossz, de nekik megint egy löket lehet a bl-re,bajnokságra.
A mostani csapatuk fejlődési görbéje eddig abszolút lefele ívelt (még úgy is, hogy Zidane-nak volt már elég ideje pozitív értelemben rajta hagynia a keze nyomát a gárdán), és ha már tavaly sem voltak túl jók, akkor nem látom azt, mitől változott volna ez a jó irányba, ha Zidane-nal abszolút semmi nem indult be a mostig.