Ezeknél az embereknél szerintem ez nem az oltásról szól.
Sokkal inkább arról,hogy nekik ne mondják meg,hogy mit kell csinálni,és őket nem lehet semmire sem kényszeríteni.
Csak a sok egyszerű faék nem veszi észre,hogy élete első percétől kezdve az utolsóig,egy rendszerbe születik bele,ahol azt

csinálja amit kell élete 90%-ban. (Lehet keveset írok.) Olyan amilyennek kell lennie,lenyomozható,figyelhető,ha nem azonosul a társadalommal akkor pillanatok alatt kikerül a szociális hálóból,és utcára kerül stb stb.
Azért sem szól arról,mert majd ha azt mondák mehetsz bulizni,akkor mindenki tartani fogja a bal vállát,addig lesz fontos a " kitudja mi van benne" duma.
Arról nem is beszélve,hogy kell ennyi társadalmi érzékenység,hogy megmented a saját öregapád,vagy a barátodét,vagy a szomszédét,vagy valakiét.
De ezzel embereket nem lehet oltásra csábítani,majd azzal,hogy soundra csak kártyával lehet bemenni,vagy Olaszországba csak úgy mehetsz be nyaralni 10 napra,ha van igazolásod,akkor már nem fontos a mind meghalunk duma.
Persze,ha afrikába mentél eddig,és elefántot akartál látni,már adták is be a kötelező oltásokat,te meg csillogó szemmel vártad a gepárdokat.
Nem gondolom,hogy a 2 a hülye,amikor azt mondja nekem a munkatársam,hogy gondolkozzak logikusan,mert a Pfizzer pl -60 (vagy -40 nem tudom már?) fokon tartandó,és ha azt befecskendezik,akkor az jég,és egyszerűen tönkretesz.
Az "Ismerősőm orvos" mindig jót mond,de a többi xy számú hazudik.
Jelesre vizsgáz a kreténségből az emberiség most is.
Ezt csak úgy,akiknek kell.
Majd mi utolsóként megkapjuk, lényeg hogy a celebek be legyen oltva.
Celebek,sportolók,hírességek azért vannak beoltva,hogy azokkal is lehessen ösztönözni,mert van aki azt mondja,hogy ha a majka megkapta,akkor én is.
Nem ezen a pár száz oltáson fog múlni úgy sem.