Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondjuk én valahogy nem tudom kinézni a Madridból,hogy 2x egymás után úgy kizúgjanak,ahogy mi, vagy hogy évekig folyamatosan alázzák őket. Tavaly is kiestek persze,meg szerintem idén is ki fognak,de ami a küzdést illeti,abban jobbak voltak nálunk. ( Igaz,idén nekünk is volt elég sok küzdelmes meccsünk,ahol az utolsó percig kaparni kellett). Aztán persze kellett nekik is szerencse,meg Kassai meg stb a bl sikerekhez, de játszottak ők Ronaldoval is anno nagyon sz..ul,aztán a vége bl győzelem lett,vagy bajnokság esetleg. Én kicsit tartok a meccstől,mert ha esetleg kikapunk,az nem csak nekünk rossz, de nekik megint egy löket lehet a bl-re,bajnokságra.NovaProspekt írta: ↑2021.04.03. 10:03:39Bármit levezethetünk, és annak az ellentétét is, ha a végletekig facsarunk mindent. De ennyi erővel semmi sem biztos, csak a halál. De valóban, pl. a következő clásicon megeshet, hogy nem az úgy alakulnak a dolgok, és kitömődünk. De hosszabb távon helyükre kerülnek a dolgok az ő esetükben is. Mi is fennmaradtunk a vízfelszínen egy szezonon át Ernővel, de aztán a végén megkaptuk a tömést, és az utókor fejében így beárazódott az a korszak.
ősszel sem volt jobb a helyzetük, mégis megfújták az orrunkat valahogy.NovaProspekt írta: ↑2021.04.02. 16:31:24Igen. Az előző oldalon itt már leírtam a véleményemet a mostani Realról. Ennek ellenére megdöbbent, hányan képesek itt rettegni tőlük, pedig ha bele is néznének a meccseikbe, akkor nem a félelem lenne az, amit éreznének, hanem a teljes életuntság.
A BL-ben nagyobb érvágás szerintem, ott mindig fel szokta szívni magát. A Klasszikusokon inkább változó volt teljesítménye, volt, amikor megmentette őket, de nem egyszer nagy részben rajta ment el a meccs.NovaProspekt írta: ↑2021.04.02. 15:12:01A Realnak fájni fog nagyon, ha a sérült Ramos nélkül kell nekimenniük a Poolnak meg a Barcának.
Mindenféle lenézés nélkül, szerintem amúgyis fájnaNovaProspekt írta: ↑2021.04.02. 15:12:01A Realnak fájni fog nagyon, ha a sérült Ramos nélkül kell nekimenniük a Poolnak meg a Barcának.
Tegnap csak a Barca és a Real volt terítéken, jövő héten utaznak angol földre ahol a két Manchesteri csapatot, valamint a Chelsea és Liverpool párost is felmérik.
Múlt héten pedig szobabiciklizés közben állítólag a Barca TV-t nézte. Átigazolások előtt pedig hétről-hétre változnak a példaképek. Ennyit jelent.
Majd később Angliába is elmentek. Dehát ez teljesen várható volt meg érthető.
Ha mi Messi-függők, akkor ők nem tudom mik.LG írta: ↑2021.03.20. 16:54:04Tavalyi bajnoki címükben is oroszlánrészt vállalt, idén meg ő tarja őket még versenyben. Ha kidőlne, nagyobb veszteség lenne nekik jelen helyzetben, mint nekünk Messi.csababarca írta: ↑2021.03.20. 16:42:10Benzema leállhatna egy kicsit, hozza nekik a meccseket sorban.
Tavalyi bajnoki címükben is oroszlánrészt vállalt, idén meg ő tarja őket még versenyben. Ha kidőlne, nagyobb veszteség lenne nekik jelen helyzetben, mint nekünk Messi.csababarca írta: ↑2021.03.20. 16:42:10Benzema leállhatna egy kicsit, hozza nekik a meccseket sorban.
Mondjuk nálam ízig-vérig csak a Barca, de nem "mocskozom" le a versenytársakat.
Dehogy,egyszeruen nem volt makjuk.
Mondjuk ehhez a sorsoláshoz annyi kellett volna a Barcától, hogy nem alibizi el a Juve elleni meccsét és megnyeri a csoportot.
Az idei Poolon ha nem is könnyedén, de átléphetnek. A Bayerns-PSG-City-Chelsae kvartettel legalábbis rosszabbul járhattak volna. Amúgy sem a legacélosabbak az angolok idén, de iszonyatos lejtmenetbe is kezdtek. A bajnokságban reálisan nézve már a Bl-selejtezős helyezéstől is elbúcsúzhatnak, inkább az El-hely lehet a reális.sojal írta: ↑2021.03.19. 12:24:10Több Real szimpatizáns ismerősöm reménykedett abban, hogy a Poolt kapják, és most lám úgy tűnik bejött, viszont szerintem a Liverpool kiüti a Real-t. Egyértelműen ez az ág tűnik könnyebbnek.
Persze most én annak örülök, hogy a Clasico közben ha nem változik a Covid miatt semmi, lesz két nehéz meccse a Real-nak.