mess2009 írta: ↑2021.03.17. 09:02:49
jó lenne ha hinni tudnék azoknak a lesajnáló véleményeknek amivel a királyiakat illetitek, de sajna nem megy.
Azt mindjárt gondoltam, te olyan szinten tudsz rettegni a Madridtól millió hsz-en át, hogy fel kellene vegyenek téged PR-osnak.
Én belenéztem sok madridi meccsbe mostanság, mert volt időm. Ahogy fanbarca is írja, ilyen szürke semmit rég láttam, még egy jóízűt röhögni sem tudok az egészen, annyira levisz az életről. Ennek a tegnapi meccsnek az első félidejét néztem meg (utána állítólag feljavultak), de hogy úgy mondjam, nem éppen a saját csapatomat kezdtem el szégyellni.
Zidane-t két éve vitték vissza, azóta is ugyanazt a rostos fost játsszák, szemernyi fejlődés nem volt, maximum visszafele. "Átalakulóban vannak", meg "habár nem minden jön össze nekik, viszi őket a madridista szív".

Én baromi kellemetlenül érezném magamat, ha 2 év türelmi idő után is ezekről kellene beszélni. Meg arról, hogy Modric és Benzema milyen jók 40 évesen is.
Persze, gagyik vagyunk mi is, de ettől a lassú madridi elmúlástól sokkal szívesebben nézem azt is, ahogy Dembi botladozik, vagy Lenglet összehoz egy tizit ellenünk minden meccsen.