Attól a fiatalítástól még messze állnak, ahol mi tartunk. Ahogy említetted egyedül Valverde aki minőség, de már a sérülése előtt is komoly lejtmenetben volt, inkább csak egy kiemelkedő időszaka volt. 25 éves kor alatti játékosuk nincs is a kezdőcsapatban, de a többi is inkább a 30-hoz van közel vagy meg is haladta, a bérük pedig relatíve magas. Vinicius Dembélétől is messze áll. A francia sem a legeltaláltabb igazolás, de a brazil olyan szinten suta és kb. negyedannyiszor talál kaput mint Dembélé. Szidva is van mint a bokor, múltkor Benzema már a félidőben is azt mondta Mendynek, hogy ne passzoljon Viniciusnak. Egy spanyol kis-középcsapat a szintje. A játékperceit is túlnyomóan annak köszönheti, hogy Hazard nem képes 2 meccset egymás után lejátszani. A Varane-Ramos páros közül egyik szerintem lépni fog, bár utóbbi egyelőre csak zsarolgatja a klubot. A kp. lehet, hogy jó, de aki igazán mozgatja, az Modric, ő pedig a jövő szezonban már 36 éves lesz és Kroos sem a legfiatalabb.fanbarca írta: ↑2021.03.17. 07:15:51Azért azt se felejtsük el, hogy mi már belefogtunk abba az átalakulásba, ami a Real-ra is várni fog. Még mindig Ramos, Modric, Kroos és Benzema alkotják a tengelyt, hiába futkározik néha egy-egy fiatal a széleken. Valverde-t leszámítva senki sem lépett olyan szintre, ami alapján meghatározó lenne (nálunk azért beszélhetünk De Jong-ról, Pedri-ről, Araujo-ról, de következni fog Fati, Mingueza, Ilaix, Puig és Dest is). Vini-t ne mondjátok, mert bár sokat játszik, nem az igazi, kb. Dembélé kategória. Egyelőre reménység. Úgyhogy ezután fog jönni a "vergődés" nekik, főleg ha nyáron Varane és Ramos is lelép (bár ez inkább kacsa szerintem).
Amúgy hadd menjenek tovább a BL-ben, nyerni úgysem fognak (nem tudnak megfogni egy Cityt vagy Bayernt), a bajnokságban így meg inkább áll nekünk a zászló. Az Atleti-t majd meglátjuk.
Szóval szerintem egy nagyon drága és hosszú folyamat lesz amíg ők a keretüket rendbe teszik, legalábbis nehezebb mint amilyennek a miénk tűnik.