Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

3 éve? El kell szomorítsalak, lassan 4 éve!Subinho írta: ↑2021.03.11. 08:02:08Maximálisan egyetértek, ez a csapat most jelesre vizsgázott akarásból! Gratula! Simán lehetett volna 2-3 gólos előny az 1. félidőben, erre jött a kamu 1-es és a kihagyott büntető. Azzal is egyetértek, hogy Griez és Demb nem.i ide való. 3 éve várjuk Dembelénél az áttörést, nem jön el. Van 1-2 kiemelkedő meccse, de a meccsek bagy részében ez van, mint tegnap. Nem játszik jól és elrontja a helyzeteit, pedig kap bőven labdát. Egyet nem tudott belőni. Menjen a francia négyes, jöjjön Aguero ingyen és Messivel, Fatival megvagyunk elől.
Tökéletes összegzés.Titinho írta: ↑2021.03.10. 23:51:10Tökéletesen egyetértek Iván cikkének minden szavával, tökéletes összefoglaló.
Ebből a meccsből (is) az szűrődik le, hogy nekünk 20 gól helyzet kell 2 gól lövéséhez, most csak 1-re volt elég. Ez a legnagyobb probléma, már ősszel is ez volt, amikor 3 meccs után kb. a 60. helyzetünket váltottuk gólra. Nem is tudom igazából vagy nem emlékszem, de rúgtunk mi már idén valakinek is 4 gólt idegenben?![]()
Ha már ott voltunk a kapu előtt, ha már megvoltak a helyzeteink, akkor ez meglehetett is volna akár, ahogy Iván írta, az első félidőben gólokkal vezethettünk volna.
De hát ilyenekkel takarózunk meg simogatjuk Dembelét, hogy de hát neki csak 1 helyzete volt...bocsánat ziccere...na én az ilyeneken visítok.Nagyon de nagyon kevés ide a pali, mind fejben, mind játéktudásban, megkapta a lehetőséget, köszönjük a Fradinak lőtt gólokat de adiós muchaco.
Az egész francia légiót úgy ahogy van piacra kell dobni a nyáron, de ha már háromtól megszabadulunk én akkor is pezsgőt bontok az tuti.
Nem szép ez az összességében 5-2, pláne egy ilyen PSG-től, ezek a következő körben úgy kiesnek mint a szél akárkit kapjanak.
Tanulni lehet a meccsből, kell is. Mást nem nagyon lehet most mondani.
Griezman az elsöprő középpályánk egyik kulcsa volt az első félidőben. Most attól függetlenül,hogy mennyit keres, milyen sok gólt szerzett máshol, ebben a szerepben nagyon hasznos volt ma. És elég is lett volna, ha a kapufák befelé pattannak és a tizi is bemegy. A bírónak meg nem nyomja el tumor a kognitív agyér központját. Részvétem a családjának. Nyilvan mivel nem lettek a gólok így fájó,hogy Grizes kapura nem volt veszélyes.bojankrkic27 írta: ↑2021.03.10. 22:47:05a csapat mai teljesítményével több mint elégedett vagyok'
iszonyat jól játszottunk de sajnos elfáradtunk és a helyzetek nem mentek be.
viszont egy negatív dolgot szeretnék mellékesen megjegyezni:
GRIEZMAN EGY BÁNAT.