2021.03.11. 14:54:14
Haalandra rá kell menni, szerintem MBappé esélytelen, Monacoból kellett volna anno elhozni, mostmár nagyon a real felé kacsingat.
100millióból ha kijönne Haaland, az jó pénz érte, kérdés a fizuja, de kétlem, hogy többet kérne mint egy Griezman.
El kell adni akiket csak lehet, elkezdeni beépíteni teljesen a Moriba, Pedri, Fati, Araujo fogatot, ez legyen a cél a kövi szezonra.
Én értem, hogy Busi mostanában nem annyira lóg ki lefelé, plusz még tegnap valóban a jobbak között volt, de ha megint ebbe a hibába esünk, hogy a régiek 1-2 jó meccsel elhitetik velünk, hogy még mindig jók, akkor a következő év is rámegy erre a szenvedésre.
Mert azt felejtsük el, hogy itt tartjuk Messi, Piqué, Busi, Roberto, Griezman féle bagázst, és majd egyszerre ülnek a padon jófiúk módjára, elfogadva a helyzetet.
Meg kell köszönni nekik az eddigi szolgálatot, meg amit tettek a klubért, aztán kabát.
Most az ilyen Lenglet, Pjanic, Umtiti féle alkalmatlanokat nem említem, nekik egyértelmű, hogy ajtót kell mutatni.
Kapusok: TS, akárki.
Védelem: Dest, Mingueza, Garcia, Araujo, Alba, Wagué, Alaba, Firpo.
KP: DeJong, Puig, Pedri, Wijnaldum, Moriba, Coutinho.
Elől: Haaland, Messi, Dembelé, Fati, Trincao.
Ez 21 játékos, ki lehet egészíteni 2-3 fiatallal, és kész.
Nem is nagy igazolási csodák kellenek, két lejárós mint Wijnaldum és Alaba, meg egy zsebbenyúlós Haaland.
Mondjuk úgy látom, hogy itt a nehezebb ügy az lesz, hogy megszabaduljunk a koloncoktól (Griezman, Umtiti, Lenglet, meg a régiek), nem az hogy hozzunk 2-3 használható embert a csapatba.
És így a végére kivettem a kezem a biliből.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."