LG írta: ↑2021.03.09. 17:33:39
... Ahhoz, komoly sanszunk legyen, a csapat nagy részének élete meccsét kellene hoznia....
Meg nem egy töketlen biztonsági kp-t feltenni megint, akik mind csak oldalpasszokra képesek. Ha már Puigot nem hajlandó (bár szerintem 19-re lapot húzni csak vele lehet most a keretből), még Moribát is kezdetném, mert kerül valamiféle remény a kp-s részlegünkbe, ami így kb olyan, hogy ha nem Messi akar támadást építeni, akkor lehet átpörgetni a következő mp-eket (nekem, mert felvételről nézem a meccseket), mert esélytelen a téma. Busi még hajlandó jó előrepasszt adni, pedig ő van leghátrébb, de ő is keveset, és ennyi. De Jong és Pedri is stabil védekező felfogású játékosok. Úgy szeretném, ha kreatívabbak lennénk ott, legalább érezné az ember a reményt, hogy " bármikor történhet valami..."
A 3-5-2 is érdekes kérdés. Stabilabbak vagyunk, de ha egy Osasuna ellen is kb 2/2-es helyzetkihasználás kellett, hogy nyerjünk, akkor a PSG ellen esélyünk nincs még matematikailag sem nyerni. Közben meg persze 4-3-3-ban Piqué de főleg Ara nélkül lehet, hogy potensebbek lennénk, de közben benne van a nagy verés lehetősége is. Nekem mégis jobban tetszene, mert szerintem az a 0,1% esélyünk - ahol ugye minimálisan 4 gólt kell rúgnunk, és kis szerencsével max 1-et kapnunk - szerintem csak 4-3-3-ban vagy 4-2-3-1ben lehetséges.
Szóval szerintem nézőpont kérdése, ha egy 3-5-ös becsületes kiesésre játszunk összesítve, akkor 3-5-2, de ha őszinte reményekkel lépünk pályára, akkor 4-3-3/4-2-3-1 Puiggal vagy/és Moribával.
Persze ez utóbbi csak álom.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy