Azért ez nem a világ vége szerintem, hogy csapot-papot itt kelljen hagyni...Barcahun írta: ↑2021.03.02. 22:51:13Szeretek itt forumozni, próbálom betartani a szabályokat, tisztelem más véleményét, sőt személyeskedésre sem próbálok hasonló szinten reagálni.
Viszont ez nekem gyerekes és én már nem vagyok gyerek, nem is szeretem, ha így kezelnek. Ha van valami különösebb oka megértem, minden más esetben, max majd látogatok más forumokat, nem akarom itt a rendet meg a levegőt rontani, ha moderátoroknak nemmtetszik természetesen, ugyanakkor ezt jogosnak biztos nem érzem.

Ma-holnap-után jön 3 hosszabb cikk az elnökjelöltekről és a programjukról, a segíteni fog egy kicsit szerintem. Laportát én raktam össze, rohadt hosszú lett és vannak benne jó elképzelések a szokásos általánosság mellett, de semmivel sem rosszabb (ha egyáltalán rosszabb) Fontnál/Freixánál az, amit összeraktak sport-gazdaság-social vonalon. Az, hogy egyébként meg keménykedik, az kifelé szól és ha ezzel nyerőbb tud lenni, akkor nem fogja abbahagyni. (Miközben nekem sem tetszik annyira).visca el barca írta: ↑2021.03.03. 06:44:06En csak innen tajelozodom a jeloltek programjaival kapcsolatban, de ez a laporta még egyszer nem mondott semmi konkretumot. Ures, semmit mondó lózungok. Teljesen egyertelmu h semmifele elkepzelese nincs a jovore nezve, csak a multjabol el meg.
Azt viszont látni kell, hogy Laporta egyszer sem bukott meg, bár próbálták 2010-ben úgy beállítani, mintha maga lenne az ördög, mégsem őt vitték el bilincsben, hanem az utána következőket. Ráadásul amellett, hogy a szarból felépített valamit 2003-2007 között (még Messi nélkül!!), 2008-ban voltak tökei ahhoz, hogy lenyomjon egy generációváltást, elzavarja a fél csapatot és (Rijkaard után) újra egy zöldfülűnek adja a csapat vezetését. Miközben nyomták ellene is a bizalmatlansági indítványt és a szurkolók fele (a bizalmatlanságinál 60%) a távozását követelte. Nyilván nem csak neki volt köszönhető, hogy 2009-ben jött a hatkupás év, de a feltételeket, a hangsúlyokat, az irányt _mindig_ az elnök teremti meg. Ez a siker fele - lásd Bartoék baromságait ellenpéldaként.
Ezt én is üdvözölném az eddigiek alapján, de nem tudom, mennyi esély van ilyenre.Atlantis írta: ↑2021.03.03. 11:07:34Az én álomvilágomban miután Laporta simán megnyerte a választást (mert szerintem egy teljesen fix), helyet adna Fontnak is az igazgatóságban. Aztán amíg Laporta rendbeteszi a klub imidzsét és az első csapat sikerességét, Font a háttérben dolgozva rendbe teszi a klub jelenlegi struktúráját és egy fenntartható irányba tereli.![]()