Sinya22 írta: ↑2021.08.07. 14:06:32
Lehet tudni esetleg, hogy a felkészülési meccseken szereplő fiatalok közül marad-e valaki tartósan az A keret tagja, vagy ez csak pénteken derül majd ki?
Én arra leszek kíváncsi, így Messi nélkül mi lesz az alapkezdő ami a támadósort illeti. Griezmann, Fati, Depay hármasra tippelek, Agüero szerintem padról tökéletes, kérdés mi lesz ha felépül Dembelé és ha tényleg Coutinho is itt marad. Demirnek max 3 kupameccset jósolok.
Hát igen, ez érdekes. Sőt, ezen belül még a játékosok pozíciója sem tök egyértelmű talán. Gondolom Griez lesz kényszerből a jobbszélen 3 támadó esetén (ő lesz megint az, akit beteszünk, mert csak, de igazi helye nemigen lesz szerintem...)
Coutinho remélem ebben a témában nem is lesz megemlítve, szenvedett ő már eleget a támadóként szélen. A középpályánk viszont finoman szólva is elviselne egy Cou-t középen mondjuk.
Sajna Demirben is igazat adok neked, én személy szerint szívesen nézném pedig Griez helyett, de legalábbis egy rendes bizonyítási lehetőség erejéig. Ő a Messi-féle hamis jobbszélső ténylegesen, nem ilyen "tegyük őt oda, mert ott van hely".
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy