MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.02.22. 09:04:52
De tényleg aki néz La Ligát mostanában:
Vannak más csapatok, főleg kiscsapatok ahol folyamatosan ugyanilyen hibák előfordulnak , vagy az egész ligában nekünk van a legbohócabb védekezésünk?
Én elég sűrűn nézem ugye a Valencia meccseit is, amennyiben közvetítik, de még náluk sincs ilyen bamba védelem.
Én amit látok is így az elenfelektől, Barca vagy Vale ellen, azt mondanám, hogy kb alsóházi szinten (értsd kieső és feljutott 2. osztályú csapatok) van a védelmünk, mind szervezettségben, mind taktikában, mind egyéni megoldásokban. Tegnap is a 2. félidőben Lengletnek volt 2-3 olyan suta felszabadítása a tizi előtt hogy egy Huesca játékos is röhögött rajta kb. Sok gólt kapnak a kis csapatok de nem ilyen gyermeteg, és egyéni hibákból. Lenglet jelenleg kb egy Huesca védelembe férne be.
Persze értem ezalatt azt amikor Piqué-Lenglet kettőssel állunk fel. Araujo más szint. A Liga legjobb védelmi mutatójával rendelkezik a pali a Villarrealos Pau Torressel együtt.
A legutóbbi 8 hazai meccsünkön mindig kaptunk legalább 1 gólt, Piquével eddig az első két hazai meccsünket hoztuk le kapott gólt nélkül, még szeptemberben.
SZERK:
Ja...Lengletnek ez volt az idei 3. összehozott tizije, a legtöbb a csapatból, a legtöbb sárgája neki van, és a legtöbb egyéni hibát is ő követte el. Emlékezzünk vissza, hogy pont a Cádiz ellen volt az egyik egyéni hiba amikor kvázi gólpasszt adott Negredonak, így győztek le minket 2-1-re, ami az utolsó vereségünk a Ligában. Mondjuk ki, Lenglet hülyesége miatt a Cádiz ellen 1 pont két meccs alatt, vagyis -5 pont kb.