NovaProspekt írta: ↑2021.02.21. 15:11:56
Barcahun írta: ↑2021.02.21. 14:48:55
Hát ha volt valaki, akire igaz volt ez az utálat, akkor az Bartomeu volt, és az ő szolgálja Kűman, dramatizálni meg felesleges, szimplán 0 futball tudással rendelkezik, aki szerint Kűman jól csinálja, amit csinál és minden rendben van mert majd egy kieső csapatot 1 góllal verünk otthon, ötlettelen és igen alulteljesítő játékosokkal.
Ettől függetlenül szép dolog a Barca szeretete, én is szeretem, de ez sokmindent nem mentesít, ennyire nem kéne sarkosítani a helyzetet SZVSZ, amúgy meg világon nincs olyan fan, aki minden elemével egyetért a csapatának, szóval ebbe most nem volt ráció, hiába frappáns pikírt kommi
sok ráció abban sincs, h szidunk mindent, mint a bokrot, meg fájdalmat okoz nekünk meccset nézni. akkor nem kell meccset nézni, és ennyi. hozzáteszem, amikor ment a szekér, akkor itt senkinek nem okozott nagy problémát felülni az FCB vonatra.
nyilván sok minden nekem sem tetszik, és nekem is b.assza a csőröm, h pl. Busi, Piqué, Alba még kezdők mindig, de sajnos le vannak szerződve a klubbal, és ezt a szerződést semmissé tenni ismét csak komoly költségeken lehet. és ha ezt meghúzná a klub, akkor elhiheti nekem mindenki, h itt senki sem tapsikolna.

Lásd a Suárez-ügyet.
a jelenlegi helyzetet kezelni látásmód kérdése. ha zavar is engem sok minden, de az összképet tekintve úgy állok a dolgokhoz, mint azt alább írtam, és ez sok idegeskedéstől, elbomló agysejttől kímél meg engem. ezt javaslom mindenkinek, aztán persze mindenki úgy fogja fel ezt a jelenlegi helyzetet, ahogyan szeretné, de ha közben agyérgörcsöt kaptok, akkor nem biztos, h jó a hozzáállás.
itt sajna türelemre van szükség most. a klub csúcson volt 10 évig, most pedig máshol tart az életciklusában, leszállóágon, vagy már a mélyponton. irigykedni a Bayernre, Poolra, Cityre most butaság, mert ők most vannak a felszálló ágon, vagy a csúcson. majd megint fordul a kocka pár éven belül, mert olyan úgy sem lesz, h örökkön-örökké csak ugyanaz az egy klub nyer mindent.
Én örömmel nézek minden meccset, PSG eleni visszavágóra írtam nem fogom megnézni, anno Bayern elleni és a Juve elleni égést nem néztem, nincs értelme, rossz érzés nézni, de ezt nem tudom miért nekem címzed, nyilván vannak bosszantó dolgok de szeretnék pár dolgot tisztázni.
1. Teljesen igaz aki Barca fan ne csak a jóban tartson ki
2. Soha nem keltem ki senki ellen, pedig volt pár igazán rossz meccs a múltban is, legyen annak oka edző, vezetés, vagy játékos.
3. Az hogy most mégis ököllel ütöm Bartot és Kűmant talán van valami oka, az, hogy még 10 évig minima csúcson lehetett volna ez a klubb ha az a balfácán Barto nincs, és az ő uccsó emléke a klubbnál a szolga edzője, aki csupán egy báb, és már semmi keresni valója nincs itt, de továbbra is szenvedjük a jelenlétét. Arra jó volt Baromteu politizáljon, elküldje a nem katalán bűnbakokat, ehhez asszisztált oké, most már huzzon, mert rossz nézni, amit művel.
A mai attól függetlenül nem hiszem látványosan jobb vagy rosszabb lenne, anno is volt gyenge meccsünk, itt nem ezen van a hangsúly. Valverde Barcája sem zavart, amíg voolt valami értelme, de jelenleg semmit nem nyerünk és esély sincs rá. Új edző kell és valódi fiatalítás, és szanálás, mert még mindig a katalán 30-asok klubbja húzza le a csapatot Barto zseniláis igazolásaival kiegészítve leginkább