Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz!Atesz írta:10 éve együtt dolgozás után nem hiszem, hogy annyira független tud maradni.ozsimiki írta:Hy Atesz!
Remélem én is,de sajnos Brawn azt nyilatkozta,hogy Schumitól függetlentől hozza meg a döntését,tehát ha Schumi marad (ami szerintem úgy is lesz) attól függetlenül,ő még nem biztos
Todt meg szinte biztos, hogy jövőre még marad![]()
Sztem Schumi mindennek a kulcsaha ő nem marad, akkor Todt és Brown se marad, de ha marad Schumi, az elég sokat jelenthet a többieknek is
10 éve együtt dolgozás után nem hiszem, hogy annyira független tud maradni.ozsimiki írta:Hy Atesz!
Remélem én is,de sajnos Brawn azt nyilatkozta,hogy Schumitól függetlentől hozza meg a döntését,tehát ha Schumi marad (ami szerintem úgy is lesz) attól függetlenül,ő még nem biztos
Todt meg szinte biztos, hogy jövőre még marad![]()
Sztem ha Schumacher marad, akkor majd Todt és Brown is, és remélem, hogy így is leszozsimiki írta:Scorpio én is remélem![]()
Más..
Ross Brawn valószínűleg az idény végén felmond,és otthagyja a Ferrarit,Angliában fog élni,de továbbra is a Maranelloiak szolgálatában fog tevénykedni, hogy mit,még nem tudom.
Ha így van,akkor már most Köszönet neki mindenért,mert neki is nagyon nagy része van,hogy a Ferrari & Schumi ideáig jutott![]()
Thanx RossGO SCHUMI!