Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én elsősorban a BL-ről beszélek, azért a hazai kupákat Neymar és MBappe előtt is hozogatták, csak kb. fele annyi pénzből (nem tudom az ottani fizetéseket, de kétlem, hogy mondjuk Ibra közel annyit keresett volna, mint a 2 "új sztár").Atlantis írta: ↑2021.04.09. 09:13:43
Nem emlékszem már mi volt a pontos "céljük" a projekttel, de kudarcnak nem nevezném semmiképp. Azért BL döntő összejött, a hazai mezőnyben éveken keresztül biztos befutók voltak kupában, bajnokságban is. Rengeteg sztár választotta inkább őket (vagyis a pénzt), mint más nagyobb nevű csapatokat. Hány játékos volt aki végül inkább maradt, mint hozzánk igazolt volna, vagy lásd Neymar és Mbappé odaigazolását a nagyobb nevű csapatok helyett.
Ezekkel a sztárokkal pedig igenis sikerült kiépíteniük egy komolyabb brandet/hírnevet. Sosem hittem volna, hogy PSG mezeket látok majd például Magyarországon bárkin, de bizony megtörtént már nem egyszer.![]()
Egy Barcelona, United, Juventus, Bayern szintjére sosem fognak eljutni névben, mert ahhoz a francia bajnokság nem elég erős.Viszont amit ki lehetett hozni a Ligue 1-ből, szerintem azt kimaxolták.
Igen, a BL győzelem elmaradt, de reálisan belegondolva nem is lehetett soha igazán elvárás egy olyan bajnokságban edződve ahol ők vannak.
Nem emlékszem már mi volt a pontos "céljük" a projekttel, de kudarcnak nem nevezném semmiképp. Azért BL döntő összejött, a hazai mezőnyben éveken keresztül biztos befutók voltak kupában, bajnokságban is. Rengeteg sztár választotta inkább őket (vagyis a pénztdavi10 írta: ↑2021.04.08. 21:23:21Szerintem is Real lesz ebből. Nekünk meg majd jöhet Haaland jövőre
Kíváncsi leszek kit fog berántani a PSG, ha se Neymar se MBappe nem lesz már ott. Egyetlen könnycseppet nem fogok eldörzsölni, ha mindkettő lelép és a nagy projekt félhivatalosan kudarcnak mondható.
Az egyik, ha nem a legkevésbé szimpatikus csapat.
Az kemény
Mintha Abromovich fifázott volna egyet. Kicsit elől nekem túlzásnak tűnik, kb. Abraham, Mount és Hudson-Odoi így kiszorul a csapatból. Én azért ezt nem tettem volna meg a saját nevelésekkel, de ők tudják.
Bayern- Chelsea-Fradi lesz a csoportunk ősszel és az Arsenalal mérkôzünk meg az El trófeárt.Varatrix írta: ↑2020.08.28. 15:50:38Érhető események miatt, nem esett róla szó, de elég rideg kis csapat alakul Londonban, az eddigi ígéretekből, már csak Havertz hiányzik, de utána így nézhet ki a csapat:
Kepa, Chilwell, Rudiger, T. Silva, Azpi, Kovacic, Kanté, Havertz, Pulisic, Zyech, Werner
Padon / rotiban sem piskóta: Tomori, Jorginho, Huddson-Odoi, Abraham, Barkley...
Kíváncsi leszek, hogy teljesítenek, mert papíron nagyon erős!
Ezzel egyet értek. Azt meg nem is értem, hogy egy BM szurkoló hogy tudta megemészteni az utolsó két BL kiesést, főleg a 18-sat. Megőrültem volna... Bezzeg, ha fordítva történnek a játékvezetői tévedések, akkor mentek volna az összeesküvéselméletek, halálos fenyegetések a bíróknak, ezekhez nagyon értenek az urak.Nero. írta:2012-2018ig a Bayern volt az egyik legbikább csapat Európában, jóval több volt bennük mint 1 BL (mi sokat panaszkodunk a kimaradt helyzetekre, akkor ők mit mondjanak) de ez a brigád már kiöregedett/kiégett.LG írta:De úgy hallom, hogy Alaba sem azt a szintet hozza mostanában, mint korábban. Amúgy nem tudom, ebben a szezonban szerintem egy BM meccset nem néztem végig.
2012-2018ig a Bayern volt az egyik legbikább csapat Európában, jóval több volt bennük mint 1 BL (mi sokat panaszkodunk a kimaradt helyzetekre, akkor ők mit mondjanak) de ez a brigád már kiöregedett/kiégett.LG írta:De úgy hallom, hogy Alaba sem azt a szintet hozza mostanában, mint korábban. Amúgy nem tudom, ebben a szezonban szerintem egy BM meccset nem néztem végig.
nem balhátvédnek vették. az előbb leírtamMatyiG írta:Nem Alaba ott a balhátvéd?
Akkor még jó, hogy a jobbik Boateng-fivér van nálunk.visca el barca írta:boateng állítólag látványosan kezd kipukkadni, gondolom az ő helyére vették.Cestus írta:Lucas Hernándezt megvette a Bayern 80-ért. Nem hittem volna, hogy tényleg meglépik.