Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja, maximálisan egyetértek, ezek a számok magukért beszélnek. A Valenciai időszaka volt a csúcs (lefelé), pedig az egy elég erős csapat volt, nem mint a mai Valencia. Kb. mint most az Atletico, vagy a Sevilla.Feast4 írta: ↑2021.02.18. 16:18:342001 december harmadikától volt edző az Ibrahimovic, van der Vaart, Maxwell, Heitinga, Chivu, Stekelenburg féle Ajaxnál. Ekkor lett bajnok.
2004-ben a Stekelenburg, Heitinga, Vermaelen (még az üveglábúvá mutálódás előtti Vermaelen)Nigel de Jong, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Ryan Babel, Ibrahimovic, és az akkor már levezető Litmanennel mégegy bajnoki cím. Hollandiába ezt én is megcsinálom ezzel a kerettel, de most minden túlzás nélkül.
Ezután Benfika égett mint a rongy, egy évet se húzott.
Utána 2007-ben visszarimánkodták a PSV-be Kluivertet, ott volt levezető Cocu, Alex, Reiziger, az élete egyetlen egy kimagasló idényét produkáló Jefferson Farfán, meg egy szárnyait bontogató akkor még elég jó Afellay. Itt pontegyenlőséggel jobb gólkülönbséggel lett bajnok.
Ezután vette át a Hildebrand,Helguera, Raúl Albiol, Carlos Marchena, David Albelda, Banega, David Silva, David Villa,Fernando Morientes,Joaquín, Arizmendi féle Valenciát, ami nagyon nem volt gyenge és 168 nap után 11 győzelem 9 X 14 vereség után úgy rúgták ki hogy pattant. Na azt ne mondja senki, hogy ekkor ez nem volt dobogóesélyes!Ez volt a mélypontja.
2017-ben az Evertont bevitte még a hetedik helyre 18-ban lett szövetségi kapitány, amikor eljött az Everton 8. volt és a 8. helyen végzett.
Eddigi edzői karrierje során 544 meccse volt 305-üt nyert, 116 X és 123 vereség.1016 gólt lőttek a csapatai és 563-at kaptak!!!!
Pepnél (csak egy példa)430 meccs, 328 győztes meccs, 59x, 43 vereség.A csapatai 1098 gólt lőttek 306 gólt kaptak.
De hasonló aránya van a legtöbb jó nevű edzőnek, mint Pepnek. Szóval ezen nincs mit lehúzni.Megtette azt Ő!
Értem mire szeretnél kilyukadni, csak ennek a felsorolásnak így nem sok értelme van. Felsorolhatod az akkori csapattagokat, hogy lássuk kik dolgoztak a kezei alatt és mennyire volt nehéz dolga, de ha ezt érdemben akarjuk nézni akkor meg kellene nézni az adott bajnokságban abban a szezonban milyen játékosok voltak az ellenfeleknél is.
2001 december harmadikától volt edző az Ibrahimovic, van der Vaart, Maxwell, Heitinga, Chivu, Stekelenburg féle Ajaxnál. Ekkor lett bajnok.
Én is.
Nem erről a konkrét meccsről írtam, hanem az itteni tevékenységéről összességébendavi10 írta: ↑2021.02.18. 14:05:03Aki rendelkezésre állt fiatal és nem játszott az Puig.
Dest a sérülése előtt orvvérzésig volt nyomatva, Trincao-ra itt ment a sírás, hogy minek játszik annyit.
Araujo, Fati sérült, mindkettő játszott előtte folyamatosan.
Nem is volt szerintem olyan meccs, ahol az összes fiatalt egyszerre lehetett volna játszatni.
Mondjuk a lyukas védelmen kívül szerintem megtalálta a kezdőjét, Busi, De Jong, Pedri, Messi, Griezmann, Dembele játszik meccsek óta.
Aki rendelkezésre állt fiatal és nem játszott az Puig.
Ez teljesen így van, a vereség tényében nem.
Nagyon sok mindennel egyet értek. Próbáljuk itt meglátni a jót sokszor, de tény:
Kb ezért írtam Koeman kinevezésekor, hogy tökös belépőt várok tőle, Piqué elküldését...elsőnek, aztán folyt.köv. a takarítástZsolti írta: ↑2021.02.17. 19:35:30Azert az nem lehet veletlen, hogy kb senki uj nem tud megragadni a kezdoben, vagy csak megkozelitoleg hozni azt a teljesitmenyt, amiert leigazolta a klub, semmi elkepzeles, alibi passzolgatas, 0 begyakorolt figura, vagy taktikai elem. 3.eddzoi stab, ennyien egyszeruen nem lehetnek vakok..
Kerek, nem kerek, a tényeket nem lehet fikciókkal cáfolni. Biztos, és ez minden munkahelyen így van, hogy a törzsgárda tagok valamilyen befolyással bírnak. De hogy milyennel, az csak szóbeszéd.Zsolti írta: ↑2021.02.17. 19:35:30En nem hinnem, hogy itt vele van a baj, vagy Valverdevel, Setiennel, stb..ezek a jatekosok ugy a klub fejere nottek, hogy itt az eddzoknek nagyjabol kuss a neve. Azert az nem lehet veletlen, hogy kb senki uj nem tud megragadni a kezdoben, vagy csak megkozelitoleg hozni azt a teljesitmenyt, amiert leigazolta a klub, semmi elkepzeles, alibi passzolgatas, 0 begyakorolt figura, vagy taktikai elem. 3.eddzoi stab, ennyien egyszeruen nem lehetnek vakok..
Szerintem itt ko kemeny jatekos uralom van, mert anno romma nyertek magukat, elhittek a vezetok, elhittek a jatekosok, hogy igy minden szep es jo.
Ki az a barom aki 3 honap kihagyas utan pl beteszi Piquet a kezdobe?! Nekem ez nem kerek.
Ehhez nem feltétlen kellenek zsenik, elegendő egy jó edzői koncepció és gyakorlás....vagy amikor labdát szerzünk a saját 16-os előterében, úgy hozzuk ki a labdát, hogy az ellenfél kényelmesen felveheti a bunker pozíciót, ha a kapusuk fent lett volna, ő is visszaérne a gólvonalra....miért nem fordulunk le gyorsan? Nincs taktikai repertoárunk, egysíkú, kiszámítható a játékunk. Nincs átlövés (ez is gyakorlás kérdése), szögletekkel nem tudunk mit kezdeni....ez Pepnél sem volt erős, de ott nem feltétlen volt rá szükség....ma a szükség azért nagyobb tényező....nincs kontránk, Koeman imádja védeni az eredményt, védje, de akkor kontrázzunk, Gríz ebben király volt, Dembi alkalmas rá szintén....szóval a lehetőségek tárháza állhatna rendelkezésre, ami mind szinesítené a játékot és kiszámíthatatlanná tenné az ellenfelek számára.....
Szerintem ezt játszottuk régen is, ha emléksze (ha már emlegetted Xavit) a Barca altatott, majd kiugratásokkal került a védelem mögé, elképesztő ütempasszokkal stb, ennek nincs köze a labdatartáshoz, én ezt a részt nem értettem, amit most írsz az teljesen jó meglátás, de sztm erre sem feltétlen alkalmas a keret, ilyen játékra csak páran képesek, idén csak Pjanic, meg De Jong adott ilyen jellegű életjelet, mármint játékszervezésben, most nyilván Puigot nem veszem még ide, mert nem stabil, meg Messit, mert ha ő indít, akkor ugye magát nem tud passzolni, nincs aki befejezze.Peter írta: ↑2021.02.06. 19:37:39Néhány poszttal lejjebb olvass bele néhány olyan hozzászólásba amit írtam....
Lényeg, hogy a teszetosza helyett a lendületes, ritmusváltásokra és mélységi beindulásokra épülő koncepciót gondolom járható útnak, melyre a jelenlegi keret szerintem teljesen alkalmas. Természetesen megfelelő fegyelemmel felépítve és nem össze-vissza ad-hoc módon....
Néhány poszttal lejjebb olvass bele néhány olyan hozzászólásba amit írtam....
Akkor neked mi lenne a taktikád?? csak mondom az összes top bajnokságban, az a pár BL esélyes klubb is döntően birtokolja a labdát, ha meg arra gondolsz, hogy át kéne engedni a játékot, hááát pfuuu öregem sztm jelenleg erre a legalkalmatlanabb a keret, mert az ott kezdődik kell egy stabil!! védelem, és nem csak gyors de kreatív gyorsan felépülő kontrákra képes támadósor.
Nagyon nagy igazsàg, és az önbizalomhiány okát is mindenki pontosan tudja (3 legutóbbi BL horror).Szerintem a csapat egyik legfőbb hiánya az önbizalomhiány, ezért is kerülik a kockázatot ami érthető is.