Zsono írta: ↑2021.02.13. 23:25:23
Az egója kapcsán nem a játékára gondoltam, ezt nem írtam egyértelműen. Több meccsen is - most az önzőzése után is - a stadion kivetítőjét nézte egy-egy megmozdulása után. Ezen most például a helyzet visszajátszása után az ő félalakos képe volt látható. Akkurátusan igazgatta a séróját - a kivetítő volt a tükör -, amely még a hatvanadik perc tájékán is izzadságmentesen pont úgy kellett álljon, mint ahogy a fodrászától pár órája kilépett. Nem a társának szólt oda, hogy bocs, vagy majd legközelebb, hanem magával foglalkozott, egy a csapathoz, a mérkőzéshez nem nem tartozó vonatkozásban. Én még Telek Mancin, Gerán, Maldinin, itt meg Puyolon szerettem meg a csapat elsőbbrendűségét mindenek felett, a séró csak utána jön. Én már csak ilyen vagyok
Megmondom őszintén, ilyen szemszögből egyáltalán nem néztem még a gyereket. Viszont egyvalakinél feltűnt, hogy folyamatosan a haját turkássza: Puig. De szerintem ezek abszolút másodlagos dolgok, lehet csak babona, vagy hosszú a haja és idegesítő helyen lógott, nem tudom. Most ez olyan, hogy ha valakinek megfogja a mezét az oldalvonal egy esésnél/csúszásnál, van aki megpróbálja letörölni, van aki szarik bele.
Trincao eseténél is, most az, hogy az eredményjelzőt nézte. Nem csak Ő van ott, lehet, hogy az időt vagy a visszajátszást nézte. A játéka alapján nekem továbbra se tűnik túl önzőnek, hála Istennek most már van annyi egészséges önzőség benne, hogy merjen lőni olyan helyzetekből, ahonnan Messi-n és Dembele-n kívül talán senki a jelenlegi egészséges keretből.
És ott már szerintem valóban túl kockázatosnak tűnhetett a passz.
Örülök, hogy végre hasznára tud lenni a csapatnak. Talán hosszútávon nem lesz egy Pedri-féle feltámadás, de Őt is addig nyomatta Koeman, amíg végre összeszedte magát. Hogy csak 2 meccsre, vagy mostantól normálisan fog játszani, az majd elválik.
Viszont nála érzem azt, hogy a beszarinak tűnő alkata miatt visszaeshet a teljesítménye, ha majd visszatérnek a nézők, és nem fogja bírni a nyomást.