Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom ki van-e pécézve hétről hétre, de aki még most sem látja, hogy nem ez a szint (mármint nem egy normál Barca szint, mert most kb. pont ezen a szinten van a csapat), és nem is lesz belőle soha egy elit szintű játékos, az nem tudom mit néz. Annyiból próbál megélni, hogy meghúzza, és ha még van a pályából 20 méter, talán megveri az ellenfelet és lő egyet.
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, nekem nem csak Dembelevel van problémám. És amikor azt írtam, hogy a fél csapatot el adnám, akkor megkérdezték, hogy akkor ki játszana? Amikor Samuel Eto'o ideigazolt, akkor azt nyilatkozta, hogy azért jöttem ide, hogy úgy dolgozzak mint egy néger és úgy éljek mint egy fehér ember. Ne a rasszista felhangokat keressük most ebben a kijelentésben, de ezt várnám el Dembelétől Coutinhotól és Griezmantól is. Igazából mindig is azt szerettem volna, ha olyan játékosok játszanak a Barcelonában, akik itt lettek világsztárok.
Mit lehet ehhez még hozzátenni? Teljesen egyetértek.Abban a stílusban, amit ő játszik, gyorsaság, cselezés, bőven benne van a hiba, de a lehetőség is. Abban kevésbé ha odébb tolod 3 méterrel...LG írta: ↑2021.02.13. 19:57:01Egyetértek! A Dortmundban Dembelé is sokkal jobbnak tűnt, de ez a Barca, ahol sokkal nehezebb a játékosok dolga. A sérülések sem könnyítették meg a dolgát. Nagyon is eltudom képzelni, hogy ha ő máshova igazol, akkor most utána ábrándoznánk, és aki jött volna helyette a lentebb felsorolt játékosok közül, most ő miatta fognánk a fejünket.Arthur8 írta: ↑2021.02.13. 19:25:25Érdekes itt ebben a csapatban mindig mindenki gyenge és mindig az a jobb, aki más csapatban van és az életben nem látjuk focizni. Egyébként, ha Adama lenne itt, akkor meg őt látnánk hétről hétre és ő lenne a buta , ügyetlen , mert ő sem Neymar. Amúgy szó volt itt Rashfordról , na őt véletlenül látom sokszor játszani, mert nézem a MU-t is néha és szerintem egy igazi sótlan játékos , aki nagyon nem hoz kiegyensúlyozottan jó meccseket. Szerintem egyáltalán nem nagy szám játékos, ahogy Sterling sem akkora szám, hanem Pep rendszerében jó. Szerintem egyik sem lenne megváltó itt. Egyébként nem értem , hogy Dembele most miért van kipécézve hétről hétre , nagyon bőven nem vele van itt a legnagyobb baj és végre játszik. Tény nincs akkora formában , ahogy a csapatból másik 8 ember sem, de szerintem még a támadósorunk a legerősebb, ha mindenki egészséges.
Sokszor látványosak a hibái, ezért elő van véve, pedig még így is többet csinál, mint akik alibiznek egész meccsen.
Egyetértek! A Dortmundban Dembelé is sokkal jobbnak tűnt, de ez a Barca, ahol sokkal nehezebb a játékosok dolga. A sérülések sem könnyítették meg a dolgát. Nagyon is eltudom képzelni, hogy ha ő máshova igazol, akkor most utána ábrándoznánk, és aki jött volna helyette a lentebb felsorolt játékosok közül, most ő miatta fognánk a fejünket.Arthur8 írta: ↑2021.02.13. 19:25:25Érdekes itt ebben a csapatban mindig mindenki gyenge és mindig az a jobb, aki más csapatban van és az életben nem látjuk focizni. Egyébként, ha Adama lenne itt, akkor meg őt látnánk hétről hétre és ő lenne a buta , ügyetlen , mert ő sem Neymar. Amúgy szó volt itt Rashfordról , na őt véletlenül látom sokszor játszani, mert nézem a MU-t is néha és szerintem egy igazi sótlan játékos , aki nagyon nem hoz kiegyensúlyozottan jó meccseket. Szerintem egyáltalán nem nagy szám játékos, ahogy Sterling sem akkora szám, hanem Pep rendszerében jó. Szerintem egyik sem lenne megváltó itt. Egyébként nem értem , hogy Dembele most miért van kipécézve hétről hétre , nagyon bőven nem vele van itt a legnagyobb baj és végre játszik. Tény nincs akkora formában , ahogy a csapatból másik 8 ember sem, de szerintem még a támadósorunk a legerősebb, ha mindenki egészséges.
Nem nézem a Wolves meccseket csak azt láttam hogy statisztika alapján top 3 sikeres csel/kísérlet azért mondtam a nevét.Neroval többnyire egyetértek, de h Adama Traorenak megy a dribli szerintem erős túlzás
grgly50 írta: ↑2021.02.13. 13:48:16A beadásai szerintem pont h jó százalékban veszélyes területre érkeznek, csak nincsen vérbeli csatárunk aki képes ezeket támadni, esetleg egy fejpárbajt megnyerni.(Fati felépülésével ez javulhat ő pont ebben nagyon erős szerintem.) Lőni se hiszem h meg kell tanítani, az ő igazi gyengéje az a döntéshozatal amiben pedig fejlődni fog, ha folyamatosan játszik.
Bocs, ha kicsit habzószájúra sikerült![]()
, de úgy gondolom, hogy abszolút nem ő a legnagyobb problémája ennek a csapatnak, sőt inkább üde színfoltja még a rengeteg "buta" hibája ellenére is.
Köszi peace![]()
A beadásai szerintem pont h jó százalékban veszélyes területre érkeznek, csak nincsen vérbeli csatárunk aki képes ezeket támadni, esetleg egy fejpárbajt megnyerni.(Fati felépülésével ez javulhat ő pont ebben nagyon erős szerintem.) Lőni se hiszem h meg kell tanítani, az ő igazi gyengéje az a döntéshozatal amiben pedig fejlődni fog, ha folyamatosan játszik.
Neroval többnyire egyetértek, de h Adama Traorenak megy a dribli szerintem erős túlzás. Ő egy "buta" futóbolond, mint Dembouz csak gyengébb kiadásban.(nem a fizikumára gondolok, mert az az egyetlen dolog ami miatt fel van hypeolva, h úgy néz ki mint egy amcsifocista. A számai sehol sincsenek a flop folyton sérült Dembeléhez képest sem.)
A beadásai szerintem pont h jó százalékban veszélyes területre érkeznek, csak nincsen vérbeli csatárunk aki képes ezeket támadni, esetleg egy fejpárbajt megnyerni.(Fati felépülésével ez javulhat ő pont ebben nagyon erős szerintem.) Lőni se hiszem h meg kell tanítani, az ő igazi gyengéje az a döntéshozatal amiben pedig fejlődni fog, ha folyamatosan játszik.
ezzel nagyon egyetértek és hozzá tenném: meg kellene találni a stabil párját a támadások során (értelemszerűen a szélső védőjét) továbbá mivel a beadásai zöme értéktelen, meg kellene tanítani a második hullámra vissza-játszani és nem utolsó sorban meg kellene tanítani kapura lőni.Peter írta: ↑2021.02.11. 15:10:17Kell mellé egy olyan edző, aki képes javítani a hibáin, aki foglalkozik vele, ha kell ezerszer szájába rágja, gyakoroltatja vele amit kell. Szembesíti a butaságaival, elmegyarázza mi nem oké, megtalálni az ehhez való leghatékonyabb kommunikációs formát, stílust....majd gyakoroltatja vele ezeket, és számon is kéri tőle....edzői stáb ezért van
Értem, amit mondasz, ő nem egy klasszikus labdazsonglőr. De 2018 őszén még az volt a játéka, hogy elhúzott mindenki mellett és bevágta, szóval ez benne van, benne kell, hogy legyen még. Mintha az önbizalma ment volna el, ez a toporgás a szlalomjai végén nagyon rossz.Nero. írta: ↑2021.02.13. 01:34:46Szerintem meg olyan játékosok erőltessék a driblit akiknek megy is. Pl. Neymar, Sterling, Traoré stb.
Mostanra már a legnagyobb reménykedőnek is illett volna felébredniük, és rájönni arra hogy ezzel a gyerekkel rendesen át lettünk verve.
Bár a jelenlegi keret és a jelenlegi helyzet katasztrófa, de normális esetben sokkal inkább játszatnék helyette egy Pedro féle játékost aki sokkal labda biztosabb, fegyelmezettebb, többet védekezik
Alapvetően én is azokat a játékosokat szeretem akik előre játszanak, csak ez a gyerek nem tud.
+1 Még ha Fati lenne... de Messi mellett ő az egyetlen veszélyforrás. Ha nem állna meg a nagy sprintjei végén az utolsó védő előtt, szerintem rengeteg gólt tudna lőni. Ha én rajta egy dolgot változtathatnék, az ez lenne.
Én ezt a "buta" játékost is egy kicsit közhelynek érzem, valami olyasmi mint Busquets és a fetrengések. Ezzel együtt a játékintelligenciája tényleg nem magas, de amit játszania kell, ahhoz nem is ez a legszükségesebb. Csak egy játékost kérnék említeni a keretből Messin kívül, aki képes és mer egy vagy két védőt megverni vagy távolabbról is lövést elvállalni. De még akinek erőssége is az átlövések, mint mondjuk Coutinho, Griezmann vagy akár Pjanic szökőévente ha látunk hasonlót. És inkább legyen elől 5 próbálkozásból 3 esetleg 4 labdavesztése ha abból az egyből vagy kettőből veszély alakul ki. Mert kb. az megy, hogy passzolgassunk körbe és ha kell ha nem adjuk oda Messinek középre a bunkerba.Andris írta: ↑2021.02.11. 10:25:39Szerintem a sok flegmaságból, koncentrációhiányból adódó butasága ellenére is a legveszélyesebb, legproduktívabb játékosunk. Sokszor Messit is beelőzi. Persze Pedri meg most még meccsenként egyszer vagy kétszer Griezman is megpróbál néha valami előrefele dolgot önerőből, de Messin kívül gyakorlatilag Dembele az egyetlen, aki önerőből képes játékosokat megverni, tempó vagy emberelőnyt kialakítani, helyzeteket teremteni.
Amíg ez az összkép róla, addig bosszankodok a hülye labdavesztések, hosszú önmagát szoktetések és elbarmolt szögletek során, de még így is stabil kezdőnek és alapvetően nagyon értékes játékosnak gondolom.
És (ha nem sérül meg) szerintem csak jobb lehet. Még mindig alig van tapasztalata, 3 éve nem játszott ennyit egyhuzamban mint most.
Sose lesz a kedvencem, mert butának is tartom kicsit, meg nem is egy kifejezetten szimpi játékos, de attól még nagyon jó most, és szerintem jó lehet később is, hogy ott van a keretben.
Trincao, vagy Greiezmann jobb? Esetleg Brait?