csababarca írta: ↑2021.02.10. 23:06:36
Szerintem kár VARozni, egyik sem volt 11es, ha ellenünk befújták volna ezeket, akkor azért menne az anyázás.
DeJongé talán véleményesnek mondható, Alba szituja meg nevetséges volt, kaphatott volna lapot simán érte.
De Jong felrúgásánál tisztább tizenegyest szerintem nehéz elképzelni. Oké,hogy mérges vagy a csapatra, de ez nagyon tiszta volt. Alba szituja tényleg vicces volt és ha szabadrúgás kifelé Albanak sárga, akkor egy szavunk nem lehet. De nem ez történt, Albát látta a bíró áldozatnak. (Amúgy ott volt az ellenfél keze, de komoly színészi munka volt Alba részéről, elismerem)
Ez tényleg bírói ámokfutás. De megtehetik, meccsről meccsre. És az edzőket szidják, ha megjegyzéseket tesznek a bírókra. Könyörgöm, itt nem megjegyzéseket kéne tenni,hanem utólag kivizsgálni eseteket, jegyzőkönyveket felvenni stb. A bírót lehet védeni,hogy nem látta jól. De a VAR szobának ez nem mentség. Ha felelősségre lehetne vonni őket akkor nagyon sokat változna pozitív irányba a foci.
A VAR szobából se lehet mindent eldönteni, lesznek kérdéses esetek, de nem is ezekről beszélek.
Nem mintha a Barca megérdemelte volna a győzelmet, de a Sevilla még annyira se.
Sajnos nem is jött jól a dolog, ez a terhelés már sok a csapatnak. Szerintem nem voltak nagyon rosszak a srácok, de a legjobbakból hiányzott a plusz. Pedri okés volt, de veszélyt kicsit sem jelentett, Alba szaladgált, de jó passza nem volt fontos pillanatokban, Messi a fél meccset a pályán pihente, az aktív időszakban kihagyta a helyzetét és nem passzolt jól, De Jong melózott de veszélyt nem jelentett, Grizes is csak melózott, két nagyon jó megindulása volt, persze ekkor nem indította senki, de ezen kívül csak küzdött, de nem adott a játékhoz.
Messi és Pedri igazán kezdhetett volna padon megint, hátha lendületet adtak volna a második félidőben.