Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azok után hogy az elmúlt években háromszor is mi vágtuk ki őket, egyszer 4-0ról, nem csodálkozomA PSG ultrák buzdították a csapatukat a tegnapi edzésen.
Nagyon szomorú, hogy a barom szurkolókat sikerült egymás ellen hergelnie a két idióta klubvezetésnek. Valójában egy technikás, jóhangulatú meccs lehet ebből, kár volt a sok vagdalkozásért.Titinho írta: ↑2021.02.15. 12:22:03UN MESSAGE AU BARCA : https://t.co/2Mc7rKH5ui
A PSG ultrák buzdították a csapatukat a tegnapi edzésen.![]()
![]()
Piqué együtt edzett a csapattal a mai edzésen, valószínű hogy bekerül a meccs keretbe. Araujo viszont nem tudta vállalni az edzést, még injekciós kezeléssel is kizárható a holnapi játéka.
Araujo óriási veszteség, a visszavágóra legyen 100%-os, nekem az a fontos.
Ugye nem vagy ennyire gonosz?hajnesz írta: ↑2021.02.15. 13:21:15Roberto esetében szerintem biztos megérte, mert így legalább idén már nem fog büntetni minketgrgly50 írta: ↑2021.02.15. 13:08:23"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Ez egy blődség. Goldolkozz el! Ha nagyon-nagyon akarnál, például egy szívműtétet meg tudnál csinálni? Baromság.
Az erőltetett visszatéréssel kapcsolatban nekem is fenntartásaim vannak. Jó példa erre Roberto, vagy Carvajal esete. Nem biztos, hogy megéri.![]()
Ezt nem minden esetben kell szó szerint érteni. De a példádat folytatva: Ha nagyon el akarsz végezni egy sikeres szívműtétet, akkor tanulsz - a tudásod pedig a belefektetett energiával lesz arányos.
Roberto esetében szerintem biztos megérte, mert így legalább idén már nem fog büntetni minketgrgly50 írta: ↑2021.02.15. 13:08:23"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Ez egy blődség. Goldolkozz el! Ha nagyon-nagyon akarnál, például egy szívműtétet meg tudnál csinálni? Baromság.
Az erőltetett visszatéréssel kapcsolatban nekem is fenntartásaim vannak. Jó példa erre Roberto, vagy Carvajal esete. Nem biztos, hogy megéri.
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan CruyffTitinho írta: ↑2021.02.15. 12:22:03UN MESSAGE AU BARCA : https://t.co/2Mc7rKH5ui
A PSG ultrák buzdították a csapatukat a tegnapi edzésen.![]()
![]()
Piqué együtt edzett a csapattal a mai edzésen, valószínű hogy bekerül a meccs keretbe. Araujo viszont nem tudta vállalni az edzést, még injekciós kezeléssel is kizárható a holnapi játéka.
Araujo óriási veszteség, a visszavágóra legyen 100%-os, nekem az a fontos.
Èn biztosan megteszem a PSG-t handivel. A Barca amióta elküldtük Valverde-t kemènyebb csapat ellen nem tudott nyerni csak 1szer, a BL-csoportban a Juve ellen.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.02.14. 14:37:29Bízom benne hogy Koeman meglep minket egy tegnapihoz hasonló lendületes, sebsséggel bíró játékfelfogással, de sajnos az is benne van hogy a PSG ugyanúgy kifújja az orrunkat mint a Juventus decemberben.
Ez igaz, bár sajnos Umtiti is régóta úgy játszik mint aki befájdalomcsillapítózva nem magabiztosan lép pályára.Nero. írta: ↑2021.02.14. 14:07:22Szerintem nem 100%os játékos még véletlenül se legyen a pályán, pláne nem középhátvéd. Egy hiba és megy a levesbe minden.Nagyon kéne Araujo, de kérdéses hogy mennyire sikerül összedrótozni
Isten ments egy Mbappé vs Araujo párharctól, ha az utóbbi nem magabiztos és tele van lőve fájdalomcsillapítókkal.
Szerintem nem 100%os játékos még véletlenül se legyen a pályán, pláne nem középhátvéd. Egy hiba és megy a levesbe minden.Nagyon kéne Araujo, de kérdéses hogy mennyire sikerül összedrótozni