A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ez előrevetíti hogy a PSG ellen nem fogja De Jongot hátra rakni és valószinűleg a Lenglet-Umtiti páros fog kezdeni.NovaProspekt írta: ↑2021.02.10. 20:30:05kicopós kezdődavi10 írta: ↑2021.02.10. 20:12:45TS - Firpo, Mingu, Umtiti, Alba - Busi, De Jong, Pedri - Griezmann, Messi, Dembele
Ez érdekes, hogy kihagyta Lenglet-t.
Gondolom Firpo lesz a jobboson. Koeman is 1 jobb és 1 ballábas belsővédő-párost szeret, Alba-t meg nem lenne jó kivenni a posztjáról, a kémia közte meg Messi között még mindig az egyik legnagyobb fegyverünk.
Megraktam a Sevilla-t 3,5-szörös pénzért, szóval szívesen, hogy nem kapunk ma ki![]()
![]()
a védelem sajna elég esetlen, bár manapság sose jó. azért reméljük a legjobbakat, elöl jó a formánk
kicopós kezdődavi10 írta: ↑2021.02.10. 20:12:45TS - Firpo, Mingu, Umtiti, Alba - Busi, De Jong, Pedri - Griezmann, Messi, Dembele
Ez érdekes, hogy kihagyta Lenglet-t.
Gondolom Firpo lesz a jobboson. Koeman is 1 jobb és 1 ballábas belsővédő-párost szeret, Alba-t meg nem lenne jó kivenni a posztjáról, a kémia közte meg Messi között még mindig az egyik legnagyobb fegyverünk.
Megraktam a Sevilla-t 3,5-szörös pénzért, szóval szívesen, hogy nem kapunk ma ki![]()

És milyen rotációt szerettél volna,mikor Piqué,Fati és Coutinho kidőlt 5 hónapra (Fatinál ugye ez teljes szezon lesz) Roberto szintén 2 hónap fölött jár,Araujo is másodjára sérül meg. Középcsatárunk alapból nincs, a cseréink egy részét meg hagyjuk. Umtiti a szezon elején nem is állt rendelkezésre. Trincao gyakorlatilag minden meccsen játszott,Brait szintén, Alena is kapott lehetőséget, Pjanic is. Világverő a padunk. Így is elszórtunk vagy 15 pontot ősszel, ha szét rotálja a foghíjas kezdőnket ezekkel a játékosokkal akkor az lett volna a baj.Gaillard írta: ↑2021.02.10. 10:36:30Sajnos Koeman nem használta kellő mélységben a keretet, mert például Firpot (aki esetleg hátul középen is szóba jöhetne) - ha nem volt sérült - többet kellett volna játszatnia a gyengébb ellenfelek ellen, hogy ha ilyen helyzet áll elő (sérülés hullám), amit azért lehetett sejteni a versenynaptárból következően, akkor ezek a játékosok is jobban játékban legyenek. Az öt csere lehetőséget jobban lehetne használni.
Trincao-val kapcsolatban nekem ilyen Affellay feelingem van, neki is volt itt 1 nagy megmozdulása és kb. ennyi. Portugál válogatott meg... André Gomes is volt nem egyszer válogatott...Nero. írta: ↑2021.02.09. 20:28:44Persze, hogy értékelhetetlen eddig, csak azt mondom hogy ha valamikor meg kell próbálni akkor most. Valószínűleg ugyanolyan hulladék lenne ha a következő 3-4 meccsen kezdő lenne, de akkor is, nincs már mit veszíteni. Ki játsszon helyette? Dembele?
Egyébként a portugál válogatottban is kezdő volt 1-2 meccsen, valami csak lehet.
Ugyanolyan mint amikor írtam pár hete hogy a BLben 5-6 védővel kellene majd buszozni. Nyilván úgy se lenne sok esélyünk, de legalább valamit változtassunk, egy kis reménysugár legyen.
Ocampos játszhat? Nagyon csúnyán nézett ki a hétvégi fordulón a sérülése...Chino írta: ↑2021.02.10. 10:09:50Tényleg, most nézem.![]()
Szerintem Koeman nem fogja megkockáztatni az Umtiti-Lenglet duót, hátra fogja vinni De Jongot. Mondjuk a két franciának annyi előnye van, hogy pontrúgásoknál/íveléseknél nagyon erősek, ami mondjuk egy De Jong ellen nem jön rosszul. Viszont El-Nesyri úgy eszi meg őket ahogy akarja és Mingunak sem adok sok esélyt Ocampos ellen.
Tényleg, most nézem.davi10 írta: ↑2021.02.10. 09:43:56Dest nincs a keretben, megint kellemetlenséget érzett.
Nagyon összejöttek most a dolgok, ez a Mingu-Umtiti-Lenglet-Alba védelem elég életveszélyesen hangzik, biztos vqgyok benne, hogy nem ússzuk meg kapott gól nélkül, szerintem meg is fogadom mixen.
Más opció meg nincs. De Jong kell a kp-ra.
Eléggé fosok az esti meccstől, a Sevilla is jó formában van. Most azonnak aláírnám az 1-1-et is.
Dest nincs a keretben, megint kellemetlenséget érzett.

Dest nincs a keretben,mert megint fájdalmat érzett a lábában. 2 hete megsérült, 2x meg is kapta már az engedélyt,de nem kezdett azóta,és most se fog sajnos. Araujo és az ő kiesése miatt elég rosszul állunk. Vagy Umtitinek kell kezdenie, vagy De Jongnak hátul, ma viszont Pjanic sincs,szóval..Chino írta: ↑2021.02.10. 09:25:07Dest már jó ideje felépült és játékra kész, nem lenne kockázat őt kezdetnim főleg annak fényében, hogy Minguesa a jobboson életveszély, középen viszont stabil teljesítményt tud lehozni. De Jonggal akár rendben is lehetne, viszont a holland nagyon hiányozna. Mióta besült ez a 4-2-3-1 és visszatértünk inkább a 4-3-3-ra jobban működik az egész csapat, sokkal stabilabb a kp., ugyanakkor a támadók is rengeteget védekeznek.
Egy MAtS-Dest-Minguesa-Lenglet-Alba-Busquets-De Jong-Pedri-Griezmann-Messi-Dembélé kezdő lehetne talán a legütőképesebb, de sanszos, hogy De Jong hátra megy, helyette pedig Pjanic lesz.
Ha egy X-et ki tudnánk hozni én elégedett lennék, otthon nagyobb esély lenne kiharcolni a továbbjutást.
Én ezzel a Trincao hurrázással szállnék vitába, amik megjelentek sok posztban is. Valamint azzal, hogy az osztályozásnál Messi után ő a legjobb.Nero. írta: ↑2021.02.09. 18:22:07Neto,-Mingueza-Lenglet-Umtiti-Alba,-Busquets-De Jong-Pedri,-Trincao-Griezmann-Messi
Mondjuk ez még nem olyan vészes azért.
Egyébként Busquets helyére simán beraknám Puigot, de a szakértő Koeman úgysem fogja. Trincaot meg most játszatni kell hátha elkapja a fonalat.
Engem annyira nem izgatnak a fiatalok, de Konrad kaphatna lehetőséget. Csak ilyen YouTube videókat láttam de az alapján úgy tűnik hogy tud focizni.
Minek?