Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
az elsőt el passzolgatták, aztán jött a főnök és gatyába rázta őket...úgy ahogy.
Trincaonak örülök én párszor bevédtem, remélem több időt kap ezután. Braithwait-et el kellene felejteni. a mai cseréknél egyet tévedett szerintem Koeman, Umtitit előbb kellett volna hozni és DeJong jöhetett volna előre.
amúgy ma a szerencse is velünk volt a két csúcs lövés is érte a kapufát és a Grizman féle bénaságot meg nem is kell minősíteni.
három pont ....gratula.
Örülök Trincao góljának, hátha ad neki egy lökést. Biztos zavarta már őt is a gólcsend. Messi agilisan és jól szállt be. Szerintem kezdi élvezni újra az ittlétet.
Ami viszont nagyon szembetűnő, hogy mennyire örülnek egymás góljainak. Tényleg őszinte örömöt látni mostanában.
Még inkább szokás lett a Barca ellen arrogánsan, sok szabálytalansággal és durván játszani, mert a bírók úgy is engedik.
Egy ilyen játékos múltú (védő) edzőnél pontrúgásból fejesgólt kapni, három méterről, úgy, hogy Stegen sem öklözi ki, és az ötösön belül egyetlen játékosunk sem ugrik fel, az már nem is minősíthető.
A harmadik gól szép volt, ez elismerendő.
Ne várjunk csodákat a csapattól, legfeljebb örüljünk a szép mozzanatoknak. Abból van kevesebb még egy darabig.
Trincao végre, mekkora önigazolás Koemannak 5 hónap után
Már a Granada elleni lövése is gólt érdemelt volna, de lehet jobb hogy ez ment be helyette.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw