Barcaforever írta: ↑2021.01.30. 18:14:36
Érdekes, mert egyszerre van a 2 gigász mélyponton ők is belefeledkeztek a múltba, ugyanaz van mint Náluk, túl sok balul elsült igazolás, öreg/öregedő kp tengely, az egész csapatot meg egyszerre nem lehet lecserélni.
Hát igen, van baj ott is rendesen.
Szerintem mi előrébb járunk olyan szempontból, hogy körvonalazódni látszik, hogy kikre lehet alapozni a jövő csapatát (Dest, Araujo, De Jong, Pedri, Fati mindenképp Géza, Puig egyelőre kérdéses), és ők játdzanak is. Illetve jött egy külső csapat Koeman-nal az élen, akit lehet nem szeretni, de legalább felkavarta az állóvizet.
ZZ tavaly lehozta nekik a bajnokságot, de ennek idén megisszák a levét. És nekik is ugyanúgy vannak mellényúlások (Hazard, a 2 brazil csodagyerek), a többieket, akikben talán lenne valami, meg nem használja Zidane (Ödegaard, Jovic, le is léptek mindketten télen, Reguilon nyáron).
Szerintem hagyni kellett volna Lopetegui-t vagy Solari-t dolgozni, semmi értelme ennek az edzőfogyasztásnak. És ezt ránk is értem, én már októberben is azt mondtam, hogy Koeman maradjon szezon végéig.
Anyagilag biztos, hogy jobban állnak, az kérdéses, hogy mennyivel, mert ha jól láttam nekik is 900 misi fölött van az adósságuk.