Spanyol Kupa & Szuperkupa
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem gondoltam volna, hogy sikerül a végén egyenlíteni.
Pozitívan csalódtam.
Mondjuk vannak dolgok amiket nem tudok hova tenni a csapattal és a játékkal kapcsolatban, de ez nem fog változni.
Viszont ez most kellett, adott egy kis örömöt, eufóriát egy ilyen utolsó 35 perc (hosszabbítással együtt értendő).
Pozitívan csalódtam.
Mondjuk vannak dolgok amiket nem tudok hova tenni a csapattal és a játékkal kapcsolatban, de ez nem fog változni.
Viszont ez most kellett, adott egy kis örömöt, eufóriát egy ilyen utolsó 35 perc (hosszabbítással együtt értendő).
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
Huh, ez volt olyan, mint egy kupagyőzelem. DE! Azért a rendes játékidő közepe az igen langyi volt. Nagyon kellett Puig.
Így kell visszahozni egy meccset! Le a kalappal, hogy végig harcoltak a fiúk!
A mentalitás már kezd hasonlítani az elvárthoz.. mondjuk már a játék is! Hátha tényleg ad ez egy kis lendületet a továbbiakra.
A mentalitás már kezd hasonlítani az elvárthoz.. mondjuk már a játék is! Hátha tényleg ad ez egy kis lendületet a továbbiakra.
Szép volt fiúk ez mestermunka volt! Megérdemeltük.
Nem tudom Nyilasi miről beszél??? A Granada az egész első félidőben kétszer ment át a félpályán! Mást meccset néztem!! Szögletarány 18:0! csak egy adat
Gálafoci van mit akartok
Gyere PSG 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Minimum ennyi a különbség a két csapat között, bár a reális eredmény 8-2 lenne!!
Azért ez nem volt csúnya 

Destről még kapunk gólt, elképesztő bizonytalan! Nem tudja hol van!
Ezt a FIFA meccset amúgy 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Entrenador del Barça
70 perc alamuszi 2x10 perc ugarbugra. Hát 11-esre ne menjünk.
Miért nem lőttük rá legalább? Mire vártak?
de ilyet mezőnyben nem fújnak le. kamu tizi volt, de nyilván dest kellett hozzá. mi lesz itt még. azért néha tologatás helyett lőhetnénk kapura is.
Aki azt mondja hogy ez tizenegyes volt az életében nem futballozott, ilyen ütközés 28 van egy meccsen nem volt lökés nem volt mozdulat .... Nonszensz az egész
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Dest valóban lemaradt, de ez hol volt 11-es?
Destre vártunk. Megérkezett. Az a kálvária sem gyenge ami jobbhátvéd poszton folyik Alves távozása óta.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Destnek is sok esze van.
3szor jártak a 16on belül 3 gól.
Komoly a védekezés.
3szor jártak a 16on belül 3 gól.
Komoly a védekezés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ennyi bohóc hibát a védelembe te jó ég.
Gratulálok Destnek!!!!!

Szép.