A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
A Barca B csapata játszottLG írta: ↑2021.01.18. 15:02:54Én biztos nem akadtam volna ki, ha B csapat játszik az egész szuperkupán, mert már évek óta ezért sírok, hogy ne fárasszuk a legjobbakat az ilyen sorozatokkal. Ahogy Te is írtad, ez a Bilbao szintű csapatoknak komoly lehetőség, persze, hogy úgy mennek, mint akik vért ittak.
Ha behúzzuk sokat nem nyerünk vele, így viszont egy kellemetlen pofon. Tavaly is könnyen lehet, hogy a szuperkupa elbukása is nagy lépés volt a 8-2 felé...
Nagyjából egyetértek, ott sántít a történet, hogy ugye a 90. percig vezettünk, másodjára is a meccsen, és innen buktuk el, megint.sansz írta: ↑2021.01.18. 14:28:20Páran szeszélyesek vagytok, pedig ez nem a női napozóA bajnokságban elidnult az örömködés, csak mert bement pár labda a kapuba, ami eddig kicsorgott, most meg újra minden el van veszve.
Ezt a kupát megette a fene. Arra jó, hogy a középcsapatok álmodozhasanak valamiről. Látszik is, a Real Sociedad is nagyon élt, a Barca meg szenvedett. Ez a Bilbao meg könnyedén ütötte ki a Realt, majd a Barcát is legyőzte. Sok szerencséjük volt, de azért nem érdemtelenül nyertek. Amúgy ellenünk érezhetően komolyabb intenzitással játszottak, mint a Real ellen.
Kalapos írta: ↑2021.01.18. 10:27:00Szerintem a csapat legrosszabb játékosa Messi volt, és ez nagyon bántó.
Nem hiszek a korábbi évek zsarnoki összeesküvéseiben, de most komolyan mért játszott ő? -1 ember volt. Ha sérült ne játszon, ha nem sérült akkor egy döntőn illik hajtani. Mindenki, több hozzászólás is SR-t meg Pikét meg Buszkeccet szidja aztán 3ból 2 nem is játszott. Buszkecc meg tök jó volt, sok labdát szerzett és voltak indításai is, teljesen vállalható volt, nincs jobb helyette.
Messi volt a vezére annak a csapatnak aki Romában meg Liverpoolban leégett, és annak is ami tegnap lebőgött. Nem mozog, lusta, enervált, folyton elkéri a kezdőkörben a labdát és aztán semmit se kezd vele, csak elakad rajta minden.
Ha nem 10-esben játszana hanem 7-esben vagy 11-esben innen páran már elindultak volna gyalog hogy fejét vegyék.
Alba meg a másik jó madár.. őt meg Lengletet jogosan érte kritika, meg az edzőt is.
Ne felejtsük el Messi mit ért el nálunk korábban, de azzal ne mentegessük ma, hogy 2015-ig isten volt.
Én szeretem Messit, de az edző is meg ő is elmehet a francba azért mert tegnap kezdett, és mert végig (majdnem) pályán volt, nem lehet volna szabad játszania ilyen mentális/fizikai állapotban. Ez az ő önzősége volt, persze ki ne akarna játszani ezt fel lehet hozni mentségében, de itt igenis le kellett volna akkor cserélni félidőbe és nem törődni azzal ha duzzog, vagy neki kellett volna belátnia hogy gyenge állapotban van. Nélküle se játszottunk jól, de jobban, és az enervált lusta hangulata a CSK-nak igenis hat a csapat többi tagjára is, Messi viselkedése kritikán aluli volt és nem jó példa a többieknek.
Mindenki gondolkozzon el ezen, nézzétek újra a meccset ha kell és húzzátok a strigulákat ki hányszor hibázik, hányszor csinál valami jót. Meg fogtok lepődni, és a szokásos beböfögések hogy SR meg Buszkecc takarodj azok nem ülnek csak mondom.
Koeman is akart volna nyerni, ahogy a Real is. Ma sajnos nincsenek aranylábú legjobbak, akiket BL cím reményében kalitkába kellene zárni. Zidan is felküldte az aktuális legjobbjait.LG írta: ↑2021.01.18. 15:02:54Én biztos nem akadtam volna ki, ha B csapat játszik az egész szuperkupán, mert már évek óta ezért sírok, hogy ne fárasszuk a legjobbakat az ilyen sorozatokkal. Ahogy Te is írtad, ez a Bilbao szintű csapatoknak komoly lehetőség, persze, hogy úgy mennek, mint akik vért ittak.
Ha behúzzuk sokat nem nyerünk vele, így viszont egy kellemetlen pofon. Tavaly is könnyen lehet, hogy a szuperkupa elbukása is nagy lépés volt a 8-2 felé...
Sajnos sokkal összetettebb a probléma. Nincs csapatunk, csak játékosok vannak. Ez folyamatos Koeman első meccse óta.
Valóban túlzás volt vissza menni 2015-ig, mert sok minden nem rajta ment el azóta, és valóban jó, és motivált volt az utolsó pár hétben is.Rob888 írta: ↑2021.01.18. 11:30:12
Egyetértek veled azzal, hogy Messinek hatalmas hiba volt tegnap vállalnia a játékot. Nem volt 100%-os a lába, de szerintem még 70%-os sem! Az edzőnek és az orvosoknak el kellett volna tiltani a játéktól! Mondjuk nem kellett volna lecserélni, hanem nem kellett volna játszatni! Ő játszani akart, mert a focista szíve vitte előre. Nem hiszem, hogy ez önzőség. A jogos kiállítása pedig pont a sérülése miatti frusztráltságából fakadt. Igazad van CSK-ként tegnap ( is) megbukott. Az általad megjelölt 2015-ös dátummal nem értek egyet, szerintem 2019 a helytálló. (Egyébként az elmúlt hetekben kiváló formában volt)
Pedig nem mostanában kezdtek el így játszani, márt 10 éve is hírhedtek voltak a durvaságukról.Rob888 írta: ↑2021.01.18. 11:44:49A Bilbaó játéka számomra hatalmas csalódás! Mindig szimpatikus, hajtós csapatnak tartottam őket. Tegnap a csapatkapitányukkal az élen undorítóak voltak. Szégyenletes teljesítmény, visszataszító viselkedés. Mindez főleg Muniartól, aki kiváló focista. Kár érte! Szerintem többet veszítettek ezzel a meccsel, mint amennyit nyertek!
Egyetértek veled azzal, hogy Messinek hatalmas hiba volt tegnap vállalnia a játékot. Nem volt 100%-os a lába, de szerintem még 70%-os sem! Az edzőnek és az orvosoknak el kellett volna tiltani a játéktól! Mondjuk nem kellett volna lecserélni, hanem nem kellett volna játszatni! Ő játszani akart, mert a focista szíve vitte előre. Nem hiszem, hogy ez önzőség. A jogos kiállítása pedig pont a sérülése miatti frusztráltságából fakadt. Igazad van CSK-ként tegnap ( is) megbukott. Az általad megjelölt 2015-ös dátummal nem értek egyet, szerintem 2019 a helytálló. (Egyébként az elmúlt hetekben kiváló formában volt)Kalapos írta: ↑2021.01.18. 10:27:00Szerintem a csapat legrosszabb játékosa Messi volt, és ez nagyon bántó.
Nem hiszek a korábbi évek zsarnoki összeesküvéseiben, de most komolyan mért játszott ő? -1 ember volt. Ha sérült ne játszon, ha nem sérült akkor egy döntőn illik hajtani. Mindenki, több hozzászólás is SR-t meg Pikét meg Buszkeccet szidja aztán 3ból 2 nem is játszott. Buszkecc meg tök jó volt, sok labdát szerzett és voltak indításai is, teljesen vállalható volt, nincs jobb helyette.
Messi volt a vezére annak a csapatnak aki Romában meg Liverpoolban leégett, és annak is ami tegnap lebőgött. Nem mozog, lusta, enervált, folyton elkéri a kezdőkörben a labdát és aztán semmit se kezd vele, csak elakad rajta minden.
Ha nem 10-esben játszana hanem 7-esben vagy 11-esben innen páran már elindultak volna gyalog hogy fejét vegyék.
Alba meg a másik jó madár.. őt meg Lengletet jogosan érte kritika, meg az edzőt is.
Ne felejtsük el Messi mit ért el nálunk korábban, de azzal ne mentegessük ma, hogy 2015-ig isten volt.
Én szeretem Messit, de az edző is meg ő is elmehet a francba azért mert tegnap kezdett, és mert végig (majdnem) pályán volt, nem lehet volna szabad játszania ilyen mentális/fizikai állapotban. Ez az ő önzősége volt, persze ki ne akarna játszani ezt fel lehet hozni mentségében, de itt igenis le kellett volna akkor cserélni félidőbe és nem törődni azzal ha duzzog, vagy neki kellett volna belátnia hogy gyenge állapotban van. Nélküle se játszottunk jól, de jobban, és az enervált lusta hangulata a CSK-nak igenis hat a csapat többi tagjára is, Messi viselkedése kritikán aluli volt és nem jó példa a többieknek.
Mindenki gondolkozzon el ezen, nézzétek újra a meccset ha kell és húzzátok a strigulákat ki hányszor hibázik, hányszor csinál valami jót. Meg fogtok lepődni, és a szokásos beböfögések hogy SR meg Buszkecc takarodj azok nem ülnek csak mondom.