Aludtam egy kicsit rá, mielőtt írtam,mert ha éjjel tettem volna akkor végleg kizárnak.
Döbbenetes volt a csapat tegnap. A hozzáállás. Ha nem akartunk játszani, akkor nem kellett volna kiállni, vagy elbukni szándékosan az elődöntőt, de így egy igazán nagy égés lett belőle. Ennyire kiégett, kedvetlen társulatot nézni 120 percen keresztül fájdalmas volt.
Sem fejben sem erőnlétben sehol sem voltunk. Az előre-játék megint nulla volt.Középpálya semmi, nulla, sem védekezésben sem támadásban nem ér egy hajtó-követ sem.A védelem...tragédia, gyakorlatilag minden labda gól ami eltalálja a kaput és most TS sem tudott megmenteni mndent. Minden bevelés életveszély. Itt egyedül Araujo hozott elfogadható teljesítményt. A labdakihozatal-aki kitalálta ezt,hogy a kapunk előtt keresztben kell passzolgatni, amit simán le lehet támadni, agyon kellene lövetn. Végleg száműzn kell ezt.
Örülök,hogy Bus ismét kirobbanthatatlan tag lett.

A végén pedig Messi...lyesmit csak egy végső elkeseredésében tesz egy játékos, főleg olyan régi róka mint ő.
Persze végig húzták-vonták,rúgdosták, de hát most jönnek majd a következmények a szándékos ütésért...
Elkeserítő ez az egész helyzet.