Atlantis írta: ↑2021.01.25. 09:08:21
NovaProspekt írta: ↑2021.01.25. 04:09:56
Igen, azt. Válaszolj rá te most, kérlek.
Atlantis írta: ↑2021.01.23. 11:57:52
Amikor 2019-ben Griezmann leigazoltuk is már köztudott volt, hogy az egyesület anyagilag nehéz helyzetben van, ezért kellett hitelt felvenni az Ő megvásárlásához. (...)
Ezt a lekezelő stílusodat pedig nem igazán tudom hova tenni...
Mitől volt ez lekezelő? Kértem egy választ szépen. Ennyi erővel én meg amiatt balhézhatnék, hogy itt másolgatod be nekem ugyanazt, mintha értelmi fogyatékos lennék. A válasz helytelen a kérdésre, emiatt kérdeztem újra így, hogy Barto gondolatait is betetted. De mivel nem akarok körbe-körbe futkorászni már, akkor a hosszas előjáték után jöjjön az én álláspontom:
Griezmannra nem azért vettünk fel hitelt, mert rossz anyagi helyzetben van a klub. Játékos vásárláskor a vételárat részletekben szokás fizetni. Nekünk kivásárolnunk kellett, ilyenkor pedig egy összegben kell fizetni (ahogy az a Barto-idézetben is szerepelt), ennyi pénze meg SEMELYIK klubnak sem mozgósítható ennyi idő alatt, mert profitért (helyesen) le vannak kötve.
Így részletfizetés helyett felvettünk egy hitelt (az önrész meg a játékoseladásainkért már megkapott első részletekből, plusz a - 120 misinél jóval kevesebb - mozgósítható tartalékunkból mehetett), és most ennek a részleteit fizetjük helyette.
Megjegyzem, akármennyire is utáljuk Bartot, azt meg kell hagyni, hogy kb. fika kamatokra kapta folyamatosan a f.aszi a hitelt, így a hitelezőink nem osztották az itteni EB-s véleményt azzal kapcsolatban, h milyen rosszul áll a klub. Ez a covid előtt volt, persze azóta kitörő armageddon csavart egyet a sztorin, de azt meg már senki nem láthatta előre.