Maga a találkozó összességében nem volt szórakoztató, főleg a meccs 2. fele, de voltak jó teljesítmények, aminek én már örülök. Mondjuk én alapból nem dőlnék a kardomba, ha akár 2-3 szezon is eltelne kupa nélkül (volt már itt Christanval, Bonano, Dutruel

) , csak alakuljon ki egy újabb gerinc, akikre lehet építeni majd.
TS "csak" a szokásost hozta, Araujo megint nagyon jó volt. Élvezet nézni a játékát. Ha hosszútávon is tartósítani tudná ezt a játékot... Dembelének valóban voltak rossz megoldásai, de ő legalább felvállalja a párharcokat, amiket ráadásul meg is nyer, csak előbb kéne szabadulnia a labdától (bár volt amikor nem is tudta volna kinek adni).
Puig - én is több percet adnék neki, látszik, hogy nem ügyetlen és van esze a játékhoz, de hogy tegnap ő lett volna a legjobb...

Ennyi erővel Pjanics is lehetne az, mezőnyben ugyanannyit hoztak, tizit ő is értékesítette, igaz, Puigon volt a nagyobb nyomás utolsó rúgóként (
zárójelben meg amikor egyik kiugratásnál majdnem elvette a labdát a jobb helyzetben lévő Dembelétől - ha ezt Griezmann vagy Busquets csinálta volna, lett volna nemulass.).
Az utóbbi években már nekem is kezdett a tököm tele lenni Busival, de el kell ismerni, az utóbbi időben kimondottan jól játszik.
De Jong javuló formája számomra külön öröm, végre közeledik ahhoz, amit az Ajaxban és a válogatottban is mutat(ott).